Horoscop, sâmbătă, 8 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Nativii din Leu vor suferi, astăzi, din cauza unui prieten care vă înşală încrederea
Nativii din Leu vor suferi, astăzi, din cauza unui prieten care vă înşală încrederea

Horoscop. Taurii în această zi ar trebui să se gândească mai bine la viitorul lor, iar Nativii din Leu vor suferi, astăzi, din cauza unui prieten care vă înşală încrederea.

Berbec

Berbeci, vi se recomandă să petreceţi ziua în compania persoanelor apropiate, de încredere. Orice fel de argument optimist, pozitiv și încurajator, este binevenit. Puteți uita de afaceri în favoarea romantismului. Vizitele celor dragi vor fi cu drag primite. Per total, este o zi bună pentru orice v-aţi dori să faceţi, dar evitaţi conflictele sau discuţiile aprinse care vă pot strica starea.

Taur

Taurii în această zi ar trebui să se gândească mai bine la viitorul lor. Dacăa veţi planuri în ceea ce priveşte deschdierea unei noi afaceri, puneţi bazele şi aveţi curaj. Ce se poate întâmpla? Reţineţi: dacă nu vă asumaţi un risc, vă veţi întreba mereu "Ce-ar fi fost dacă?" În dragoste lucrurile emrg foarte bine şi vă puteţi aştepta chiar şi la o surpriză din partea persoanei iubite.

Gemeni

Gemenii se pot afla departe de casă, fie într-o călătorie de afaceri, fie în compania unei persoane dragi. Profitaţi totuşi de această escapadă pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a vă pregăti de o nouă săptămână de muncă intensă în domeniul în care activaţi. Astrologii prevăd schimbări mari în cariera voastră.

Rac

Nativii din Rac vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. Persoanele din jurul vostru, în special familia, vă va aprecia pentru felul în care arătaţi, pentru faptul că aţi slăbit sau pentru felul în care vă îmbrăcaţi. Tot astăzi este un moment ideal pentru a vă relaxa şi odihni. Încercaţi să evitaţi ieşirile lungi sau extenuante şi alegeţi să aveţi grijă de voi. Este tot ce contează în această perioadă.

Leu

Nativii din Leu vor suferi, astăzi, din cauza unui prieten care vă înşală încrederea. Veţi descoperi, prin intermediul unui alt prieteni, care are propriile sale motive, că cel mai bun prieten v-a ascuns un lucru şi neapărat pentru a vă proteja. Veţi fi obligaţi să îl confruntaţi, însă trebuie să fiţi atenţi la conflict şi să găsiţi soluţia pentru a nu transforma totul într-un scandal de proporţii. Luaţi decizia cea mai bună după ce vă consultaţi cu familia.

Fecioară

Nativii din Fecioară au o şansă uriaşă, astăzi, de a se îmbogăţi... sufleteşte. O ieşire în oraş alături de mai multe persoane, multe dintre ele necunoscute, vă va oferi şansa de a vă face noi prieteni. Totodată, există şi posibilitatea de a începe o nouă relaţie. Fiţi voi înşivă, fiţi deschişi şi sinceri şi totul va decurge perfect. Vă aşteaptă o zi minunată, presărată cu numeroase emoţii pozitive şi sentimente de iubrie.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel