Horoscop, sâmbătă, 8 decembrie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Gemenii se  simt un pic intimidați de cei din faţa lor, deşi nu ar avea motive. Leii joacă un rol important într-o discuţie, pentru că sfatul lor este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipseşte curajul.

Horoscop, 8 decembrie 2018, BERBEC

Uneori e nevoie şi de o pauză din efortul tău de a ajunge acolo unde vrei, şi asta trebuie să faci şi acum! Stai pe loc, nu te mai agita atâta şi apleacă-te un pic spre sufletul tău, să vezi de ce are nevoie.

Posibil să ajungi la concluzia că nu îţi doreşti nimic din tot vacarmul în care te zbaţi, din tot acest iureş de energii pentru cine ştie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins într-un mecanism cotidian atât de înverşunat, tragi şi tu la fel de tare ca oricine.

Nu, mai bine rupe-te o zi de nebunia din jur şi stai de vorbă cu sufletul tău, cu copilul din tine, cu cele mai ascunse unghere ale inimii tale. Ceea ce îţi cer acestea e atât de uşor de atins, atât de accesibil, încât ajunge doar să ceri de sus să ţi se arate!

Horoscop, 8 decembrie 2018, TAUR

Oricât de rănit ai fi de un eveniment in trecut peste care nu poţi trece, fă un compromis şi măcar deschide uşa spre o discuţie.

Posibil ca la mijloc să fi fost o neînţelegere, o interpretare pripită a unor aspecte care nu erau deloc atât de rele pe cât ţi s-au părut ţie, deci înainte de a o rupe complet cu cel care ţi-a creat neplăcerile, mai dă-i o şansă de a da explicaţii.

E o bună ocazie de a vă împăca, de a ierta şi de a uita, pentru că ar fi păcat să pierzi poate un prieten sau o iubire doar din cauza unui orgoliu de moment. Poate şi tu ai o vină pe undeva, deci n-ar strica un dialog foarte sincer. Fii deschis spre iertare!

Horoscop, 8 decembrie 2018, GEMENI

Poate te simţi un pic intimidat de cel din faţa ta, deşi nu ai avea motive. Sunteţi absolut la fel, vorbiţi de la acelaşi nivel, deci timiditatea aceasta nu trebuie să iasă la iveală.

Mai mult, chiar dacă partenerul tău de discuţie pare cumva cu un cap deasupra sau cu un pas înaintea ta, el şi-ar dori o discuţie cu tine, pentru că de aici se poate naşte o relaţie frumoasă.

Nu te gândi oare ce ai tu de oferit aici, nu ai de unde să ştii ce apreciază celălalt la tine, ca atare lasă modestia la o parte, sentimentul de inferioritate care îţi dă târcoale şi vorbeşte liber. Numai de tine depinde dacă accepţi să legi această relaţie sau nu. Dacă nu te simţi în largul tău aici, mai bine nu!

Horoscop, 8 decembrie 2018, RAC

Fii mai modest, mai moderat, mai cumpătat în tot ce faci, pentru că ai o oarecare tendinţă spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costă într-un final, deci ce rost are să investeşti într-un scop mai multă energie decât ar fi necesar?

Cântăreşte cu atenţie ce resurse merită să pui în joc pentru ceea ce ţi-ai propus, pentru că la un consum mai mare de resurse nu vei obţine rezultate mai bune. Dacă cineva te trage de mânecă s-o laşi mai moale, să nu te agiţi atâta, să nu te stresezi mai mult decât e cazul, ar fi bine să-l asculţi.

El poate fi greieraşul de lângă urechea ta care îţi spună ce e mai bine să faci.

Horoscop, 8 decembrie 2018, LEU

Joci un rol important într-o discuţie, pentru că sfatul tău este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipseşte curajul. Tu ai o vorbă bună pentru ea, ai un cuvânt de încurajare care îl va ajuta pe acesta să treacă peste un blocaj şi să facă paşi mari înainte.

Ai de ce să fii mândru pentru ajutorul oferit, pentru că poţi vedea cu ochii tăi ce salt mare se resimte acum în planurile celui din faţa ta. Fără tine, ar fi stat mult timp în acelaşi loc fără ştie ce e de făcut, or, cu tine alături, parcă a prins din nou viaţă. Susţine-l, încurajează-l, motivează-l cum ştii tu mai bine.

Horoscop, 8 decembrie 2018, FECIOARĂ

Nu judeca lucrurile doar pentru că nu se petrec aşa cum ai fi dorit tu, pentru că socoteala ta nu e neapărat cea mai bună. Undeva acolo sus lucrurile sunt programate complet altfel decât ţi-ai propus tu şi oricât te-ai strădui tu să sari peste etape sau termene, tot aşa cum ţi-e scris se întâmplă.

Mai bine accepţi ritmul firesc de evoluţie al lucrurilor, fără a comenta atâta că nu e cum visai tu, pentru că, atunci când vei ajunge la capăt, vei descoperi că într-adevăr aceasta era calea cea mai corectă şi momentul cel mai potrivit. Ai încredere în cursul divin şi nu mai cârcoti atât!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel