HOROSCOP, sâmbătă, 7 aprilie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță

Adu-ti aminte ce frumos si ce bine ai depasit in trecut unele hopuri similare, si repeta reteta de succes din acele vremuri. Nu e prima oara cand treci prin astfel de momente si ai rezolvat totul cu brio, ai depasit impasul, ai invatat lectia cea mai adecvata, deci de ce te temi? Ai experienta necesara pentru a trece si de aceasta data pentru un moment fragil, deci linisteste-te. Nu exagera cu ingrijorarea si cu lamentarile, si asteapta cu optimism si rabdare sa se calmeze spiritele. Vei vedea ce bine se rezolva toate, daca privesti spre trecut intr-o nota pozitiva, spunand: daca atunci am putut, pot si acum!

Scorpion

Te gandesti la ceva anume, dar nu te opri la o singura varianta! E un moment in care ti se da voie sa emiti cat mai multe variante ale aceluiasi scop, pentru ca se poate ajunge la el din mai multe directii. Nu exista o singura cale de a accede la acel mare vis, ci te afli pe taramul tuturor posibilitatilor. Nu te crampona de o singura idee, nu te multumi cu o singura optiune, ci ai curajul sa explorezi si sa inventezi mai multe scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, dar dac te opresti la o singura cale si acesta se poticneste, ai fi deceptionat. Vezi cati asi ai in maneca: se pare ca ai mai multi. Foloseste-i!

Săgetător – Horoscop 7 aprilie 2018
Pune mana pe unelte si incepe sa construiesti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Ca e o afacere de succes sau o investitie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e sa-i dai startul acum, pentru ca momentul e excelent. Fa acest prim pas cu cateva cuvinte cheie in minte, care sa te motiveze si sa-ti alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belsug, prosperitate, abundenta. Spune-ti-le in minte ca un cantec pus pe repeat si ai sa vezi ca ele vor genera reusita la care visezi si de care te apropii cu ambitie. Cheama si da voie prosperitatii sa intre in viata ta!

Capricorn

Arunca o privire inapoi, in trecut, pentru ca acolo se afla un eveniment de care esti inca foarte atasat emotional si care mai are efecte si astazi. Fie ca readuci la lumina o veche pasiune, fie ca ai ocazia de a retrai acel moment superb din nou dupa atata vreme, sufletul tau rade de fericire, de-a dreptul incantat ca ti se mai ofera odata! Poate revezi oameni dragi de demult, o fosta iubire sau un loc ce are pentru tine semnificatii speciale, generatoare de emotii minunate.

Vărsător

Ai avea nevoie de un stimulent care sa-ti dea curaj sa pornesti intr-o directie fata de care ai o mare atractie, dar intuitia iti spune totusi sa mai astepti. Stimulentul trebuie sa fie cat se poate de puternic, pentru ca nu ajunge doar sa vrei sa atingi un anumit scop, ci sa te poti baza si pe resurse bine definite. Da, momentan exista dorinta, mai ai nevoie si de ambitia care sa te duca acolo unde doresti, vointa care momentan e un pic stirbita de temeri personale de genul „oare sunt capabil sa obtin acel lucru?". Da, esti, deci ce astepti?

Pești

Oricat de ranit ai fi de un eveniment in trecut peste care nu poti trece, fa un compromis si macar deschide usa spre o discutie. Posibil ca la mijloc sa fi fost o neintelegere, o interpretare pripita a unor aspecte care nu erau deloc atat de rele pe cat ti s-au parut tie, deci inainte de a o rupe complet cu cel care ti-a creat neplacerile, mai da-i o sansa de a da explicatii. E o buna ocazie de a va impaca, de a ierta si de a uita, pentru ca ar fi pacat sa pierzi poate un prieten sau o iubire doar din cauza unui orgoliu de moment. Poate si tu ai o vina pe undeva, deci n-ar strica un dialog foarte sincer. Fii deschis spre iertare!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel