Horoscop, sâmbătă, 5 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Peștii să evite să petreacă prea mult timp online
Peștii să evite să petreacă prea mult timp online

Horoscop. Vărsătorii nu ar trebui să se certa cu părinții deoarece își vor da seama mai târziu că nu au procedat cum trebuie.

Berbec

Nu pune la suflet vorbele partenerului. Trece prin momente mai grele și nu știe cum să gestioneze problemele. Poate o vorbă bună din partea ta îl va ajuta.

Taur

Rudele mai îndepărtate au tot felul de planuri și te includ și pe tine în realizarea lor. Ai sperat că te vei odihni astăzi, dar nu vei reuși.

Gemeni

Ai grijă la ce vorbești pentru că există riscul rănirii unor persoane dragi. Tu o vei ține pe-a ta că spui adevărul și că nimeni nu ar trebui să se supere într-un mod exagerat.

Rac

Persoana iubită îți solicită ajutorul și consideri că nu îi pasă deloc de tine și că te folosește. De fapt, ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Evită excesele alimentare.

Leu

Dacă vrei să pleci la drum, nu te grăbi. Ia-ți mai mult timp să îți faci bagajele, să îți pregătești actele, dar să și stabilești traseul. Sunt posibile încurcături din acest punct de vedere.

Fecioară

Sâmbăta aceasta nu va fi o zi bună pentru a ieși la cumpărături serioase pentru că există riscul să aveți exces de zel. Mai bine delegați această sarcină celor dragi.

Balanță

Venus, planeta iubirii și a frumuseții, încă se mai află în semnul tău, unde a intrat recent și Marte, planeta acțiunii. Folosește această zi pentru a te face vizibil. Cei singuri vor reuși să atragă persoane interesante.

Scorpion

Ai vrea să contactezi o persoană pe care nu ai mai vazut-o de mulți ani, dar nu ești foarte hotărât. Nu te supăra dacă nu îți iese totul la timp.

Săgetător

Te vor deranja bârfele celorlalți, dar nu este cazul să te lași așa impresionat. Depinde doar de tine câtă putere oferi vorbelor răutăcioase ale celorlalți.

Capricorn

Mergi la toate evenimentele la care ești invitat. Folosește-ți din plin farmecul personal pentru a obține sprijinul unei persoane influente.

Vărsător

Nu te certa cu părinții deoarece îți vei da seama mai târziu că nu ai procedat cum trebuie. Nu este vorba de cine are dreptate, ci despre cine găsește soluții la probleme.

Pești

Evită să petreci prea mult timp online. Fă tot posibilul să ieși din casă alături de partener sau prieteni. Ai nevoie de interacțiune cu oamenii din jurul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel