Horoscop, sâmbătă, 4 august,2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Veştile care vin de la lume îi întristează pe Scorpioni, poate nu pentru că îi privesc pe ei personal, ci pentru că pun la suflet problemele altora. Vărsătorii nu sunt în cea mai bună formă, pentru că s-au adunat mai multe motive de supărare în acelaşi timp.

HOROSCOP, BALANȚĂ, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi aşa cum îţi doreşti tu, ci să-l iubeşti aşa cum e, fără a încerca să-l transformi într-o marionetă.

Vei înţelege asta şi azi, printr-un moment care te sfătuieşte să renunţi la vise, la anumite aşteptări, poate imposibile, la un anumit standard şi să te mulţumeşti sincer cu ceea ce primeşti.

Iubirea cere de multe ori renunţări şi compromisuri, dând dovadă de flexibilitate şi capacitate de adaptare la realitate.

Vei vedea că vei primi mai mult decât te aştepţi dacă nu ridici ştacheta foarte sus!

HOROSCOP, SCORPION, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora.

Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei.

Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul.

Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi.

HOROSCOP, SĂGETĂTOR, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Ai aşteptat multă vreme acest eveniment căruia îi acorzi o importanţă cu totul specială, de parcă ar fi un miracol!

Eşti atât de aproape de el, încât aproape că îl poţi atinge, dar nu trebuie să te culci încă pe laurii victoriei, sigur pe reuşită.

Ţi se mai cer unele eforturi, încă mai ai de muncit, pentru că da, e o şansă excelentă şi foarte clară, dar nu ţi se oferă pe tavă.

Eşti pe ultima sută de metri, când pui toate detaliile la locul lor înainte de a extrage o concluzie ce va genera ulterior rezultatul mult aşteptat care te va face fericit.

HOROSCOP, CAPRICORN, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Nu te aştepta ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi şi cel mai banal cuvânt adresat ţie.

Coboară ştacheta pretenţiilor tale de la ceilalţi, pentru că azi te vei bucura de un sprijin sincer şi eficient sosit în cel mai obişnuit ambalaj posibil.

Vei avea numai de câştigat dacă vei şti să beneficiezi de susţinerea prietenilor bucurându-te de simpla lor prezenţă. O informaţie aparent minoră, care soseşte azi de la ei, are pentru tine conotaţii speciale.

HOROSCOP, VĂRSĂTOR, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Nu eşti în cea mai bună formă, pentru că s-au adunat mai multe motive de supărare în acelaşi timp şi, impresionabil cum eşti, e şi normal să fii afectat de ele.

Parcă peste tot auzi doar veşti proaste, nimic nu-ţi convine, eşti mai tot timpul bosumflat, dar dacă ai lupta un pic cu această stare negativă, ai începe să vezi că ţi se oferă în schimb suficiente alte motive să zâmbeşti.

Chiar dacă ceea ce are această zi de oferit nu corespunde aşteptărilor tale, tot va apărea ceva în compensaţie care ar merita primit cu braţele deschise, dar ce să-i faci dacă tu eşti în această pasă proastă?

HOROSCOP, PEȘTI, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Eşti nerăbdător să ajungi mai repede la un anumit moment de care ţi-ai legat cele mai mari speranţe. E o chestiune de suflet, deci liniştea sau fericirea ta depind de acel moment căruia îi atribui însuşiri speciale.

Poate e prima întâlnire cu persoana care te atrage, poate e un eveniment major în cuplu, de aceea emoţiile tale ajung acum la cote maxime. Simţi că însuşi destinul îşi lasă amprenta pe acest moment deosebit şi de aceea aştepţi enorm de la el, ca şi cum ţi-ar schimba viaţa!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel