HOROSCOP, sâmbătă, 31 martie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță 

Daca vezi ca planurile tale au ajuns intr-un punct critic, nu are rost sa le duci in acelasi stil mai departe, pentru ca risipesti energia fara a ajunge la roadele visate.

Piedicile de acum, starea aceasta ne deruta si neputinta care te incearca sunt de fapt un semnal de alarma ca trebuie sa schimbi ceva in planurile tale.

O cat de mica modificare de directie, de ritm, de optica, poate genera mai apoi un val intreg de rezultate pozitive. Chiar daca schimbarea pare acum minora, aproape insesizabila, dupa o vreme va genera alte si alte schimbari de sens ca intr-un final sa descoperi ca ai evoluat pe un cu totul alt drum decat credeai la inceput.

Schimba doar o cifra, doar un gand, doar un pas mai intr-o parte...

Scorpion 

Esti impulsionat de un gand nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire patimasa ca tine. Nu te lasi pana nu-i dai startul si nu-l pui pe o linie ascendenta ca apoi sa-l alimentezi cu multa energie pozitiva ca sa evolueze repede spre scopul propus.

Nerabdarea creste tocmai pentru ca ai maxima incredere in acest tel si esti foarte convins ca vei ajunge acolo prin forte proprii.

Nimeni nu te poate opri acum din avant, esti mult prea montat in aceasta directie si nu te mai poti opri pana nu ajungi la capat, la implinirea marelui tau vis care te atrage ca un magnet irezistibil. E perfecta atitudinea aceasta de invingator convins ca poate orice isi pune in cap!

Săgetător

Bucura-te de momentele tandre de acasa, pentru ca acolo se petrec cele mai frumoase evenimente! Familia se uneste in jurul unei vesti bune sau unui vis de proportii, si participati cu totii veseli si cu inima deschisa.

Pluteste o energie noua, pozitiva peste toti ai casei, de parca un vis comun se naste acum sub ochii vostri. Vorbesti despre viitor alaturi de ceilalti membri ai familiei intr-o nota optimista si tonica, deoarece fiecare contribuie cu ceva la planurile marete.

Sunteti cu totii convinsi ca felul in care vizualizati deja aceste planuri, aflate inca undeva in departare, este reteta de succes pentru a ajunge acolo cat mai repede. Visati frumos, visati laolalta!

Capricorn 

Stai si calculezi fiecare banut, pentru ca este un moment in care te preocupa cheltuielile administrative. Nu e vorba de plati imense, de sume mari de bani, ci mai degraba de acele maruntisuri lunare pe care trebuie sa le achiti, orice ar fi.

Trece-ti in revista lista ta de plati, pentru ca e foarte posibil sa fi scapat din vedere un mic detaliu, dar e exact acela care, daca l-ai ignora si de data aceasta, te-ar putea intoarce din drum luna viitoare. Poate e o factura minora, la urma urmei, dar ce-ar fi s-o gasesti si sa pui in capul listei?

Vărsător

Se apropie un moment in care trebuie sa iei o hotarare. Nu o mai poti amana, chiar daca ai tergiversat lucrurile in ultima vreme, dar de data aceasta vine momentul decisiv final.

Inainte de a spune ce ai ales, ar fi bine sa stai un pic de vorba cu tine insuti, fara influente din afara, pentru ca numai acolo, in adancul inimii tale, vei gasi raspunsul optim la problema ta actuala.

Vei sti foarte bine ce ai de facut si mai ales ce nu trebuie sa faci, dar nu poti lua decizia fara cateva ore de meditatie, de analiza la rece, poate chiar intr-o totala izolare. Ai nevoie de liniste pentru a-ti auzi mai limpede gandurile.

Pești

Daca ai o relatie speciala cu animalele, azi te vei dedica lor in totalitate, pentru ca primesti de la ele acea energie pozitiva de care aveai nevoie.

O plimbare prin parc sau prin padure alaturi de cainele tau ar avea efect de relaxare totala, si te intorci acasa cu bateriile incarcate, cu plamanii aerisiti si cu un zambet mare pe chip, simtind o fericire deplina.

Daca nu ai tu propriile animalele ca sa te joci un pic, esti atras de ele si pe strada, si te apropii de ele cu bucurie. Ceea ce au ele sa-ti ofere inapoi e de zece ori mai mult decat ai putea gasi la un om, deci nu le ignora. Da-le putina atentie si vei fi rasplatit!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel