Horoscop, sâmbătă, 30 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Dupa ce ai tergiversat la nesfarsit o situatie pentru ca nu stiau ce e de facut, Berbecii  intra pe repede inainte. Directia pe care esti gata sa o aleagă Gemenii,  ascunde piste false care, mai devreme sau mai tarziu, vor iesi la iveala.

BERBEC

Dupa ce ai tergiversat la nesfarsit o situatie pentru ca nu stiai ce e de facut, dintr-o data aceeasi situatie parca intra pe repede inainte. Esti prins intr-un ritm infernal de evolutie, de parca toate se petrec concomitent si tu singur trebuie sa le gestionezi pe toate cu atentie. Culmea e ca iti place viteza aceasta, pentru ca nu-ti convin proiectele care treneaza luni de zile, ca atare o solutie atat de brusca precum cea de azi nu face decat sa te bucure. E excelent sa descoperi ce bine se aseaza, dintr-o lovitura, mai multe aspecte in acelasi timp. Ti se citeste pe chip starea de bine.

TAUR

Nu te preface ca totul e in regula, ca sa scapi mai repede de o responsabilitate, ci asuma-ti in totalitate sarcina care iti revine. Nu astepta de la altii solutii, pentru ca totul depinde numai de tine si vointa ta. Apuca-te de treaba acum, nu mai amana, pentru ca a ascunde praful sub pres nu e solutia optima in cazul de fata. Cu cat te implici mai serios si cu cat nu depinzi de nimeni, cu atat rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea sa spui cu fermitate start si sa nu te opresti pana la capat! 

GEMENI

Directia pe care esti gata sa o alegi ascunde piste false care, mai devreme sau mai tarziu, vor iesi la iveala. Esti cam neatent, aerian, pregatit sa accepti mult prea usor niste conditii superficial verificate, ca atare trebuie sa fii mai atent ce decizi, ca nu cumva sa fie o alegere eronata, bazata pe informatii incomplete. Dai dovada de o atitudine usuratica din care tu singur vei avea de suferit, de aceea ar trebui sa tii cont de diversele piedici care nu te lasa sa accepti noua directie care te atrage ca un magnet. Deschide bine ochii si nu te juca!

RAC

Transformi in aur tot ce atingi, deci nu astepta sa faca altii in locul tau, ci pune chiar tu mana pe unelte ca sa pui in aplicare un plan atractiv. Da, poate cel mai dificil punct e startul, pentru ca trebuie sa alegi cu grija momentul potrivit pentru ceea ce intentionezi sa faci, dar daca te gandesti bine si pui in balanta toate detaliile pe care le ai la dispozitie, vei reusi sa alegi cel mai bun moment pentru ca mai apoi toate sa mearga ca unse. Analizeaza la rece argumentele pro si contra, alege din multiplele variante pe care le ai la dispozitie, si apoi da startul cu incredere.

LEU

Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput. Exista riscul ca sensul cel nou asupra caruia te aventurezi atat de entuziast sa nu duca acolo unde ai sperat, ci celalalt drum, pe care esti gata sa-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivita. Cantareste cu atentie inainte de a alege incotro vrei sa mergi, ca nu cumva sa alegi varianta cea mai facila, dar care se va dovedi a avea si urmari mediocre. Calea cealalta poate era mai grea si mai lunga, dar mult mai sigura!

FECIOARA

Ai avea nevoie de un stimulent care sa-ti dea curaj sa pornesti intr-o directie fata de care ai o mare atractie, dar intuitia iti spune totusi sa mai astepti. Stimulentul trebuie sa fie cat se poate de puternic, pentru ca nu ajunge doar sa vrei sa atingi un anumit scop, ci sa te poti baza si pe resurse bine definite. Da, momentan exista dorinta, mai ai nevoie si de ambitia care sa te duca acolo unde doresti, vointa care momentan e un pic stirbita de temeri personale de genul „oare sunt capabil sa obtin acel lucru?". Da, esti, deci ce astepti?

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel