Horoscop, sâmbătă, 30 iunie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BERBEC SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Simţi nevoia să te izolezi, ori dintr-o nevoie majoră de odihnă şi relaxare, ori pentru că nu te poţi concentra la un proiect important dacă în jur e gălăgie.

Te retragi într-un loc liniştit, cum ar fi o bibliotecă, propria cameră sau poate chiar un loc cu încărcătură spirituală deosebită, pentru că în astfel de locuri liniştite reuşeşti să-ţi extragi starea de pace după care tânjeşti.

Singurătatea îţi prieşte şi chiar o preferi pentru o zi, pentru că vei simţi, la finalul zilei, că ai realizat o mulţime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat dacă ai fi fost în miezul altor activităţi.

HOROSCOP TAUR SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă.

Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare.

Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente.

Te vei bucura multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.

HOROSCOP GEMENI SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă.

Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi.

Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

HOROSCOP RAC SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Ceea ce ţi se întâmplă acum nu-şi găseşte explicaţia în experienţa ta de viaţă şi te tot întrebi de ce?

Nu căuta răspunsul în tot ce ai trăit de când te-ai născut şi până acum, pentru că nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente trăite în vieţi anterioare.

Treci printr-un punct de referinţă în echilibrarea ta karmică, pentru că a venit vremea să te achiţi de o sarcină sau să repari o eroare comisă cândva, nu în această viaţă.

Nu-ţi asuma vini mai mari decât meriţi, ci bucură-te că ai această ocazie de a mai şterge o datorie moştenită din alte vremuri.

Te vei simţi mai liber, şi chiar dacă nu eşti foarte conştient de unde ţi se trage, sufletul tău se va elibera de o povară inexplicabilă.

HOROSCOP LEU SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber în compania celor dragi.

Se simte aer de distracţie, muzică, motiv de a bea ceva, şi te simţi bine în compania celor care te înconjoară cu simpatie şi afecţiune.

Dacă printre cei din preajma ta se află şi omul pe care îl iubeşti, ziua va fi perfectă, pentru că inima ta va avea motive clare de fericire şi veselie.

Dacă nimeni nu te invită undeva, fă tu mobilizare generală, pentru că şi alţii au chef să se destindă.

HOROSCOP FECIOARĂ SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Tratează cu un dram de amuzament situaţia cu care dai piept azi, nu te crampona şi nici nu lua prea în serios.

Mai degrabă cu o atitudine uşor naivă, de copil nevinovat, poţi depăşi mai bine acest moment, pentru că dacă priveşti totul cu gravitate, cu ochi de om responsabil care vrea soluţii perfecte, mai degrabă generezi o dezamăgire.

Glumeşte un pic, ia peste picior, fă haz de necaz, joacă-te cu vorbele, pentru că nu merită atâta încrâncenare. Vei vedea că totul revine mult mai uşor la normal dacă nu cauţi prea multe justificări, scuze sau soluţii ca la carte.

Lasă lucrurile în voia lor şi zâmbeşte, convins că totul se rezolvă de la sine!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel