Horoscop, sâmbătă, 29 iunie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Azi, Leii  pot să trăiască plăcerea specială de a fi singuri
Azi, Leii pot să trăiască plăcerea specială de a fi singuri

Horoscop. Taurii simt nevoia de a petrece câteva clipe în singurătate, cu gândurile și fanteziile lor, departe de agitație și probleme, pe când Fecioarele au mare grijă, sunt pe punctul de a dezvălui accidental un secret încredinţat de cineva.

Berbec

Berbecii ar putea trece prin momente dificile în relația cu persoana iubită. Uneori, visele avute în comun se destramă fără niciun sunet, lăsându-i pe ambii parteneri cu un sentiment copleșitor de frică. Este important ca în astfel de situații să se discute cu sinceritate, chiar dacă este ultima conversație avută. Cu multă iubire și răbdare, aceste clipe vor fi depășite și vor face relația cu mult mai puternică.

Taur

Taurii simt nevoia de a petrece câteva clipe în singurătate, cu gândurile și fanteziile lor, departe de agitație și probleme. Este modul prin care nativii din această zodie se reconectează la dorințele și aspirațiile care i-au ghidat de-a lungul vieții. Încărcați cu energie pozitivă, cel puțin pentru următoarea perioadă, Taurii pot începe să pună lumea la cale, activitatea lor preferată de zi cu zi.

Gemeni

Gemenii trăiesc cu sentimentul că partenerul de viață le ascunde ceva, iar acel ceva nu e tocmai o veste bună. Înainte de a fi copleșit de gelozie, încearcă să analizezi problema cu calm și răbdare. Poate că persoana iubită are o problemă pe care nici măcar nu îndrăznești să ți-o imaginezi. Sau poate vrea să te ferească de o situație delicată, luând asupra ei întreaga responsabilitate. Ultimul lucru pe care ți l-ai dori este o criză de gelozie, acolo unde unde gelozie nu are ce căuta.

Rac

Racii descoperă un secret știut de toată lumea - nu e prea bine să ratezi ocazii, atât în viața profesională, cât și în dragoste. Mai ales atunci când acestea vin în valuri. Ocaziile au prostul obicei de a se răzbuna, așa că o idee bună ar fi să renunți la a mai căuta perfecțiunea, care oricum nu există, pentru ceea ce te face fericit. Și nu uita de familie și cei dragi, în toată această agitație și șovăială.

Leu

Azi poţi să trăieşti plăcerea specială de a fi singur. Foarte probabil că oboseala de la locul de muncă, unele veşti, comunicarea cu prea mulţi oameni, te vor face să te gândeşti mai mult la tine însuţi. E posibil ca dorinţa de linişte să apară din cauza unor oameni care sunt mult prea obişnuiţi să fie ei cei mai importanţi. Poţi să îţi recapeţi echilibrul emoţional cu o plimbare pe jos, câteva ore la piscină sau o evadare la plajă. Nu e o zi rea nici pentru cumpărături şi excursii împreună cu întreaga familie.

Fecioară

Ai mare grijă, eşti pe punctul de a dezvălui accidental un secret încredinţat de cineva. Încearcă să nu faci asta şi cea mai bună soluţie este să păstrezi auto controlul în orice discuţie. Dacă reuşeşti, sâmbăta ta va fi liniştită, plină de zâmbete şi perfectă să te recuperezi fizic după o săptămână epuizantă la serviciu.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel