Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team / 29 dec 2018, 07:10 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Scorpionii să încerce să ceară sfatul unei persoane total neimplicate în situaţia în care se află, pentru că nu va fi influenţată de nimeni şi nimic! Vărsătorii sunt un prieten de nădejde care sare imediat în ajutor dacă sunt solicitați.

Horoscop. 29 decembrie 2018. BALANȚĂ

Greu de spus dacă situaţia care te vizează astăzi direct e un noroc sau un ghinion, de parcă ar coexista ambele în acelaşi loc. Un eveniment trist conţine şi o notă optimistă sau. invers, o mare reuşită are şi un preţ de plătit.

Ca atare e o zi în care poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei alternativ sau simultan: şi binele – şi răul, şi bucuria – şi tristeţea, şi succesul – şi eşecul, fără a se exclude unele pe altele.

Semn că tot ce începe rău se poate transforma în ceva bun, pe nepusă masă, dar şi reciproca este valabilă: ceea ce te face acum să zâmbeşti, te poate face mai târziu să plângi, deci tratează situaţia moderat!

Horoscop, 29 decembrie 2018, SCORPION

Încearcă să ceri sfatul unei persoane total neimplicate în situaţia în care te afli, pentru că nu va fi influenţată de nimeni şi nimic! Prins în miezul evenimentelor, tu ai putea privi lucrurile unilateral, doar din punctul tău de vedere, cu simpatii şi antipatii personale.

Or această persoană e imparţială şi poate judeca la rece ambele feţe ale unei probleme, pentru a oferi mai apoi un verdict lucid şi limpede.

Ascultă-i opinia, pentru că ştie bine ce spune, şi acceptă-i decizia, chiar dacă nu e întru totul pe placul tău. Ai vrut un sfat avizat? Vine, deci primeşte-l cu încredere că e cel mai bun!

Horoscop, 29 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Întâlneşti o persoană care-ţi seamănă leit, ori ca fire, ori ca mentalitate, ori ca aspect exterior, şi multă lume spune că parcă aţi fi fraţi. Faci echipă bună cu el, vă susţineţi unul pe altul şi vă place să fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Vă stimulaţi reciproc exact acele calităţi care vă recomandă la capitolul comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovarăş, toate ar trebui să meargă de minune, încât devine o bucurie să faceţi totul împreună.

Horoscop, 29 decembrie 2018, CAPRICORN

Tu te aşteptai la o adevărată aventură palpitantă şi, în schimb, primeşti ceva cât se poate de banal, ceea ce naşte dezamăgire în sufletul tău.

Dacă nu ai fi ridicat ştacheta atât de sus, dacă nu ţi-ai fi făcut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai mulţumit de roade, dar aluneci într-o zonă de dezinteres şi plictiseală, spunându-ţi: asta-i tot?

Nu privi lucrurile astfel, pentru că sigur ai obţinut ceva care merită să fie apreciat, chiar dacă nu e atât de strălucitor şi de special pe cât ai visat tu. Mulţumeşte-te cu atât, într-o zi vei îi vei găsi utilitatea. Nu cumva ţi-ai imaginat mai mult decât puteai primi?

Horoscop, 29 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Eşti un prieten de nădejde care sare imediat în ajutor dacă este solicitat. Cineva are nevoie de tine şi nu ştie cum să te abordeze, dar tu simţi că nu ştie ce e de făcut într-o anumită situaţie şi încerci, prin exemplu personal, să-i oferi o soluţie.

Nu ajunge doar să-i spui teoretic ce e de făcut, ci pui şi umărul la rezolvarea acelei probleme, convins că va înţelege mai bine cum stă problema dacă îi arăţi concret cum se rezolvă. Eşti şi un bun prieten, dar şi un bun profesor în faţa cuiva care chiar are multe de învăţat de la tine.

Horoscop, 29 decembrie 2018, PEȘTI

Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă afară, dacă vremea ţi-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc.

Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale.

Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy