Horoscop, sâmbătă, 28 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop, 28 iulie 2018, Balanță

Nu-ţi place să fii controlat sau dominat de alţii care au impresia că ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie să te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de mişcare. Nu-i accepta pe cei cărora le place să vorbească de sus, să ridice tonul, să o facă pe şefii, pentru că nimic nu le oferă acest drept în faţa celor din jur.

Fă-i să înţeleagă că sunteţi egali, că nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de luptă pentru putere. Eşti la fel ca şi ei, discuţi de pe acelaşi nivel, ca atare, ca să-i dezarmezi repede, trebuie să apelezi la politeţe, diplomaţie şi amabilitate pentru a le potoli dorinţa de supremaţie.

Horoscop, 28 iulie 2018, Scorpion

Este o zi banală, în fond, care nu aduce nimic ieşit din comun, dar care ţie îţi convine de minune prin calmul şi rutina ei. Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne că tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a ieşi din stresul ultimei perioade.

Cât timp nu apare nimic care să-ţi dea peste cap tihna aparentă, e o zi bună, deci profită de calmul care se lasă peste multe planuri din viaţa ta. Dacă îţi permiţi o zi complet liberă, fără nici un fel de efort, ar fi în beneficiul tău pentru a-ţi reîncărca bateriile. Ai nevoie de odihnă şi ceva mai multă linişte!

Horoscop, 28 iulie 2018, Săgetător

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, în care nimic nou nu mai apare, dar azi simţi o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, deşi te cam ia prin surprindere, pentru că erai obişnuit cu ritmul lent şi confortabil în care evoluau lucrurile.

Trebuie să te adaptezi din mers noutăţii apărute din senin. Poate efectele nu se vor arăta nici aici foarte repede, deci trebuie să ai răbdare până vei înţelege ce anume s-a schimbat, dar aştepţi cu interes să vezi ce se va întâmpla de acum înainte, pentru că simţeai nevoia unei guri de aer proaspăt. Rutina se instalase peste unele planuri şi chiar sperai ceva nou!

Horoscop, 28 iulie 2018, Capricorn

Nimic nu te preocupă mai mult decât plăţile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o mulţime de facturi în acelaşi timp şi nu mai ştii cum să faci să le achiţi. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru că sunt mai multe deodată, se adună o sumă consistentă care te cam sperie.

Nu încerca să achiţi tot dintr-un foc, pentru că nu vei avea o sumă atât de mare la dispoziţie prea curând, dar ia-le pas cu pas, una câte una, până scapi de toate. Nu te aşeza pe toate teanc, pentru că te ia cu frisoane când vezi totalul tuturor acestor datorii, dar dacă le priveşti separat, parcă nu mai par de speriat!

Horoscop, 28 iulie 2018, Vărsător

Nu da satisfacţie celor care sunt puşi pe harţă şi critică tot ce aud. Continuă ce ai început fără să ţii cont de multele oprelişti are vin de la oameni nervoşi şi irascibili din preajmă. Ba mai mult, ai să vezi că nervii acestora sunt exact motorul tău principal de energie: pentru a le arăta lor că eşti capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, devii mult mai concentrat pe scopul tău cel mare.

Te ambiţionezi şi vezi că ceea ce ar fi sunat ca un motiv de nemulţumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivaţia perfectă pentru a merge mai departe. Nu te supăra pe cei care te judecă, ci dimpotrivă: preia de la ei ceea ce te stimulează să devii mai bun!

Horoscop, 28 iulie 2018, Pești

E o plăcere să îţi aduci aminte, din când în când, ce rol important au jucat alţii în viaţa ta. Vin şi astfel de momente de bilanţ când ai ocazia să-ţi arăţi recunoştinţa faţă de cei care te-au sprijinit când ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate şi cu iubire, pentru că eşti conştient că, fără intervenţiile lor, cândva, în momentele cheie ale existenţei tale, ai fi pierdut timp şi energie pentru a depăşi singur acele hopuri.

Ei au fost alături de tine cu un sfat sau cu o mână de ajutor şi ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua când te vei putea achita de aceste datorii, pentru că va exista şi un moment în care le poţi întoarce serviciile cu bucurie că poţi fi şi tu de ajutor în acelaşi mod.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel