Horoscop, sâmbătă, 27 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Gemenii au mare noroc
Gemenii au mare noroc

Horoscop. Berbecii ar putea avea nevoie de sprijin sau de sfaturi din partea prietenilor astăzi, iar Fecioarele adaugă probleme în relaţia de cuplu.

Berbec

Berbecii ar putea avea nevoie de sprijin sau de sfaturi din partea prietenilor astăzi. Este posibil să întâmpinaţi anumite problene din punct de vedere financiar sau sentimental. Astrologii vă recomandă să cereţi ajutor dacă simţiţi nevoia, nu este indicat să acţionaţi singuri. Arătați înțelepciune și tact în conversațiile cu persoanele care sunt mai în vârstă.

Taur

Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să nu îşi divulge secretele celor în care nu au încredere. În schimb, puteţi cere sfaturi familiei, prietenilor ori persoanei iubite. Este bine să vorbiţi despre problemele voastre şi despre ce vă apasă. Spre seară aveţi ocazia de a vă petrece timpul alăturid e cei dragi, într-o atmosferă plăcută, liniştită.

Gemeni

Gemenii au mare noroc. Este o perioadă extraordinară pentru concedii, relaxare, înţelegere şi decizii importante. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru şi nu lăsaţi pe nimeni să vă stea în cale. Aţi putea pleca în zonele rurale, poate la ţară, la bunici. Veţi avea parte de linişte şi multă pozitivitate, iar cei în vârstă se vor bucura nespus să vă vadă.

Rac

Racii sunt sfătuiţi de astrologi să îşi controleze starea de spirit. S-ar putea ca un eveniment sau o excursie planificată să fie anulată din cauza unor probleme de ultim moment. Nu disperaţi însă, dacă aveţi încredere în forţele proprii şi depuneţi destule fort, s-ar putea să reuşiţi să rezolvaţi aceste sarcini şi să vă bucuraţi de timpul rămas în compania familiei. La sfârșitul zilei, sunt posibile vizite ale rudelor.

Leu

Astăzi, Leilor li se recomandă să nu fie agresivi. Toate problemele pe care le întâmpini trebuie rezolvate cu ajutorul diplomației. Oboseala fizică, petrecerile până în zori și disputele cu părinții sunt interzise. Seara, sunt posibile surprize plăcute. Ar putea fi legate de o posibilă relaţie de dragoste. Cei care se află într-o relație trebuie să se abțină de la flirt, cel puțin în prezența celeilalte jumătăți.

Fecioară

Fecioarele adaugă probleme în relaţia de cuplu. Este posibil ca cineva foarte apropiat să dezvăluie un secret despre care ai fi dorit să nu se afle niciodată. Motiv pentru care este recomandat să nu mai ai încredere în oricine, să nu mai crezi orbește în oameni care promit ajutor "dezinteresat". Seara, fii activ. Jocurile cu copiii, pedagogia sau experiențele în dragoste sunt binevenite.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel