Horoscop, sâmbătă, 25 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Leii sunt  în centrul atenţiei unui grup mai amplu de persoane care îi laudă sincer pentru un succes pentru care au muncit serios. Fecioarele se află într-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu îi deranjează deloc această animaţie.

Horoscop, 25 august 2018, BERBEC

Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolvă ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

Horoscop, 25 august 2018, TAUR

Nu pune la suflet replicile dure pe care ţi le mai aruncă unii în faţă. Ei nu ştiu să se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor să aibă sens şi chiar să-ţi fie de folos, dacă treci peste tonul agresiv cu care ţi se adresează. O discuţie în contradictoriu începută azi, deşi poate atinge şi cote alarmante, se va dovedi a fi scânteia perfectă pentru a lua măsuri mai drastice în viaţa ta: să renunţi la un obicei, să opreşti un drum care nu-şi mai are rostul sau să accepţi din mers o altă opinie decât cea proprie. Chiar dacă ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu înseamnă că trebuie să le ignori.

Horoscop, 25 august 2018, GEMENI

Familia e locul celui mai minunat schimb de emoţii, de vorbe frumoase, de daruri de suflet, de aceea nu vrei nimic altceva decât să-ţi petrecui timpul cu cei dragi ţie. Copiii au atât de multe de oferit cu drăgălăşenia şi veselia lor, şi te dedici şi tu lor cu aceeaşi energie. Poate fi o zi cu multe daruri, la propriu sau la figurat, pentru că închei ziua cu un sentiment de bogăţie, ca şi cum ţi-ai încărcat bateriile pentru o lună de acum înainte. Este exact ce aveai nevoie, pentru că cine te înţelege şi te completează mai bine decât cei de acasă. Sunteţi o forţă împreună şi vă simţiţi nemaipomenit de bine acasă!

Horoscop, 25 august 2018, RAC

Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. de multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât tine apare în calea ta şi reuşeşte să te molipsească şi pe tine de bună dispoziţie, la timp pentru a duce la capăt o acţiune faţă de care aveai iniţial unele motive de îndoială. Recapătă-ţi gândirea pozitivă, face minuni!

Horoscop, 25 august 2018, LEU

Azi eşti în centrul atenţiei unui grup mai amplu de persoane care te laudă sincer pentru un succes pentru care ai muncit serios. Ai ajuns la capătul unui efort şi culegi roadele, dar ar trebui să recunoşti faptul că au participat şi alţii la acest succes. Fără ei nu ar fi mers lucrurile la fel de uşor şi de bine, deci este momentul ideal să scoţi în evidenţă şi contribuţia acestora. Ar fi încântaţi să vadă recunoştinţa ta pentru contribuţia adusă la reuşita ta, deci fii generos în cuvinte de apreciere şi de mulţumire!

Horoscop, 25 august 2018, FECIOARĂ

Te afli într-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu te deranjează deloc această animaţie! Chiar aveai nevoie de ceva care să te scoată din rutină sau linişte, pentru că prea nu se mai întâmpla nimic nou în preajma ta. O petrecere ad-hoc, o întâlnire cu prietenii, o activitate colectivă care adună un grup mai numeros alături de tine s-ar potrivi de minune cu atmosfera veselă care se încinge, şi participi cu plăcere. Chiar dacă nu mai eşti tu centrul acestei agitaţii, preferând să rămâi în banca ta, e o bucurie pentru tine să-i observi pe ceilalţi cum se desfăşoară. De regulă eşti mult mai volubil, dar azi taci foarte mult, fără să strici însă energia tonică din preajmă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel