Horoscop, sâmbătă, 24 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii stau  pe margine analizand la rece o situatie in care consideră ca numai ratiunea poate extrage o concluzie corecta. Pentru Pești nu ar fi bine să lucreze  singuri in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care vă  sta alaturi.

Balanță, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional.

Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

Scorpion, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Stai pe margine analizand la rece o situatie in care consideri ca numai ratiunea poate extrage o concluzie corecta. Nu lasi emotia sa intervina, orice ar fi, ci tratezi totul ca pe o problema majora care necesita o verificare lucida si matura, pana in cele mai ascunse detalii.

Numai un om ca tine poate intelege situatia atat de profund, asa cum e in realitate, iar decizia pe care o iei sau concluzia pe care o expui la final va multumi pe toata lumea pentru ca e justa si sustinuta de date clare.

Săgetător, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Nu iti place sa stai singur azi, ci preferi compania celor mai in varsta, de la care simti ca ai intotdeauna ceva de invatat. Discutia pe care o ai cu un parinte sau cu un frate mai mare este constructiva, pentru ca afli o multime de detalii folositoare pentru afacerile tale pe rol.

Iti impartasesc din experienta lor de viata si poti transpune imediat sfaturile lor in practica, pentru a rezolva o serie de probleme personale. Fa ca ei si ajungi la roade pozitive.

Capricorn, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Daca cineva iti cere sa pastrezi taina pe care ti-o impartaseste, trebuie sa fii discret si sa-i respecti intimitatea, exact asa cum doreste. Esti un confident de incredere, nimeni nu stie sa taca mai bine ca tine, la nevoie.

Oricat de mare sau de greu ar fi secretul pe care ti-l spune intre patru ochi, nu pica in ispita de a-l transmite la toata lumea, fiindca isi va pierde increderea in tine. Daca ai promis ca taci si nu mai spui la nimeni, asa sa faci, pentru ca l-ai putea dezamagi cumplit daca vei rasufla informatia spre altii.

Vărsător, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Desi esti un militant aprig impotriva banalului si rutinei, de data aceasta reusesti sa te adaptezi acestor conditii. Extragi din monotonia din jur informatia potrivita pentru a te putea concentra la actiuni de lunga durata, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine.

Descoperi acele maruntisuri care se potrivesc perfect preocuparilor tale actuale. Nu astepta doar evenimente stralucitoare, ci multumeste-te si cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul si care iti sunt de folos.

Vestile bune, informatiile utile sau sprijinul necesar pot aparea si in cea mai comuna forma.

Pești, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de castigat, ca atare merita sa va uniti fortele pentru a ajunge la capat.

Ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni cu interese similare, care au ce investi in acest demers, si cat timp va leaga aceeasi dorinta, nimic nu va va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate va va face pe toti mandri, dar trebuie sa va recunoaste-ti unii altora contributia.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel