Horoscop, sâmbătă, 23 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii au  mare grijă de ei și trebuie să-și facă timp  și pentru lucruri care îi fac fericiți, iar Berbecii să  încearce să evite relațiile toxice de care s-au  tot lovit în ultima perioadă.

BERBEC

Încearcă să eviți relațiile toxice de care te-ai tot lovit în ultima perioadă. Chiar dacă tu ești mereu atrasă de persoane care te pot influența negativ și nu găsești pe nimeni care să îți semene, ar trebui să fii conștientă de faptul că există și persoane care să ți se potrivească și care să îți facă bine. Nu mai construi relații fără să analizezi foarte bine persoana, înainte de a te implica emoțional.

TAUR

Ai mai mare grijă de tine și fă-ți timp și pentru lucruri care te fac fericită. Stabilește-ți programul de lucru și nu depăși, sub nicio formă, acele ore. Dacă vei face acest lucru și vei reuși să te ții de program, vei reuși ca pe parcursul unei zile să faci multe lucruri ce te fac fericită. Astfel, vei deveni mult mai calmă, mai deschisă și mai dornică de a face schimbări pentru viața ta.

GEMENI

Surprinde-ți partenerul și gătește-i ceva ce știi că îi place foarte mult. Acesta știe cât de ocupată ești și nu s-ar gândi, sub nicio formă, că ai avea timp să faci un asemenea lucru pentru el. Asta îl va face să realizeze cât de important este pentru tine și va ajunge să te aprecieze și mai mult pentru ceea ce ești și pentru tot ceea ce faci pentru el.

RAC

Nativii zodiei Rac sunt extrem de neliniștiți în această perioadă, din cauza numărului mare de proiecte de la locul de muncă. Pentru a trece peste aceste momente grele, ar trebui să comunice cu prietenii cei mai apropiați și cu persoana iubită. Doar aceștia sunt capabili să le ridice buna dispoziție și să îi motiveze să lucreze cu drag, fără a se stresa fără motiv. Este normal să fii puțin tensionat, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți complici viața.

LEU

Ai de luat o decizie importantă și nu vrei, sub nicio formă, să îi implici și pe cei din jurul tău. Vrei să le faci o surpriză și să le demonstrezi că ești capabilă să te descurci și singură, deoarece de multe ori ți s-a reproșat că ești prea dependentă de cei din jurul tău. Gândește-te bine înainte de a lua decizia finală, pentru a fi sigură că totul este exact așa cum îți dorești.

FECIOARĂ

În ultimul timp ai crescut foarte mult în ochii șefului, iar asta îl face să își dorească să te promoveze, ceea ce și tu aștepți de foarte mult timp. Nu-l dezamăgi și arată-i în continuare că meriți să ai o funcție mult mai importantă în firma pe care ai susținut-o de prima dată când te-ai angajat. Meriți mult mai mult și de aceea trebuie să muncești pentru acest lucru.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel