Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Toată viaţa, Scorpionii sunt la  o şcoală la care aceștia au ocazia să mai înveţe ceva nou, iar lecţia pe care o primesc azi ţine e o lecţie de management. Când nu mai sperau nimic bun, pentru Săgetători apar şi miracolele, dar ele nu vin cu forţă în calea lor.

Horoscop, 22 septembrie 2018, BALANȚĂ

Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce te încântă şi te motivează să dai naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe. Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ţi mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele tale de succes sunt maxime acum. Dacă aveai de gând să cumperi ceva scump sau să pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor în viitor, lucrurile se aşează pe cea mai stabilă şi promiţătoare poziţie, ce-ţi inspiră încredere în bugetul tău viitor. Orice acţiune ce implică o oarecare investiţie financiară poate fi protejată de noroc, deci ai curajul să deschizi portofelul!

Horoscop, 22 septembrie 2018, SCORPION

Toată viaţa eşti la o şcoală la care ai ocazia să mai înveţi ceva nou, iar lecţia pe care o primeşti azi ţine e o lecţie de management! Da, poţi învăţa să-ţi administrezi mai bine resursele, fie că e vorba de banii pe care îi manipulezi, fie că e vorba de timpul pe care îl ai la dispoziţie, dar ai şansa de a descoperi cum să devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ţi se oferă, ca nu cumva să le risipeşti aiurea. Învaţă ori de câte ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multă experienţă de viaţă, pentru că el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, şi ţi-ar putea da ponturi deja verificate.

Horoscop, 22 septembrie 2018,  SĂGETĂTOR

Când nu mai sperai nimic bun, iată că apar şi miracolele, dar ele nu vin cu forţa în calea ta. Trebuie să îţi doreşti ca lucrurile bune să se materializeze, pentru că dacă tu continui să rămâi captiv într-o zonă sumbră a psihicului tău, e şi normal să nu găseşti nimic optimist de care să-ţi agăţi speranţele. Sunt multe lucruri superbe în calea ta care merită valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumină, dar dacă îţi torni singur cenuşă în cap, cum să le observi? Poate iubirea e cea care te îngrijorează, dar dacă una s-a sfârşit, o alta e foarte aproape de tine, gata să sune la uşa ta! Deschide sufletul şi zâmbeşte şi orizonturile se luminează din nou!

Horoscop, 22 septembrie 2018,  CAPRICORN

Nu poţi coopera eficient cu nişte persoane mai tinere decât tine, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu poţi fi de acord. Dai dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu te poţi adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul tău de a privi lucrurile. Îi cam tragi înapoi, dar noroc că ei nu ţin cont de piedicile sau rezervele tale, ci îşi văd de treabă până la capăt. Vei vedea la final că au avut idei constructive, pe care ar fi meritat să le preiei şi să le pui în aplicare, dar va fi prea târziu să mai schimbi ceva, regretând că ai fost atât de refractar şi critic cu ei.

Horoscop, 22 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Dacă nu-ţi ţii sub control nervii, astăzi, rişti să rupi totul la primul impuls şi să porneşti într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de ani de zile, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că ai ajuns într-un impas, sunt mai mari astăzi, de aceea ar fi bine să te calmezi înaintea oricărei decizii cu iz categoric. Dacă o iei la nervi, sub imperiul emoţiilor negative de moment, ai putea alege o cale pe care, mai devreme sau mai târziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.

Horoscop, 22 septembrie 2018, PEȘTI

Vin o mulţime de semne de afecţiune şi simpatie de la cei din jur, ceea ce te măguleşte, pur şi simplu. Nu te aşteptai la atâtea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru că trăiai cu impresia că lumea are ceva cu tine, dar iată că vezi cu ochii tăi că te-ai înşelat, că aveai prieteni sinceri în preajmă care te susţin cu vorbe bune şi complimente ce-ţi dau încredere în calităţile tale. Dintre atâtea gesturi frumoase îndreptate spre tine, nu e exclus să apară şi dovezi de iubire, pe care nu ar trebui să le pui la îndoială: sunt reale, puternice şi merită primite cu inima deschisă!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel