Horoscop, sâmbătă, 21 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 21 iulie 2018 BALANȚA

Cu regulile stricte nu te poţi pune, deci degeaba insişti tu să schimbi unele lucruri deja încetăţenite, pentru că sunt legi atât de vechi şi atât de bine ancorate în real, încât nimeni nu mai poate interveni asupra lor.

Cu încăpăţânarea, conservatorismul şi rigiditatea unora nu te pui, deci tu trebuie să fii cel care se adaptează situaţiei, nu cel care încearcă să modifice nişte tipare. Unii oameni sau unele lucruri nu mai pot fi schimbate, deci acceptă situaţia ca atare, ca pe un fapt definitiv.

Horoscop 21 iulie 2018 SCORPION

Starea ta depinde mult de starea vremii, eşti meteodependent aşadar, pentru că te vei simţi exact aşa cum e cerul. Dacă ai norocul unei zile senine, cu soare strălucitor, vei avea o zi excelentă şi tu, de parcă ţi-ai extrage direct seva din soare. Dar dacă ai ghinionul să se abată nori peste zona ta, fii sigur că vei avea aceeaşi stare cenuşie şi neplăcută toată ziua...

Caută pe hartă un loc în care soarele străluceşte şi fugi acolo, la pădure, la mare, la iarbă verde, pentru a-ţi reîncărca bateriile la capacitate maximă într-un decor frumos.

Horoscop 21 iulie 2018 SĂGETĂTOR

Priveşti lucrurile foarte obiectiv şi ai ocazia să îţi exprimi punctul de vedere în faţa altora care respectă deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecător, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru că lumea îţi recunoaşte calităţile din aceste domenii şi nu îţi pune la îndoială capacitatea de a analiza lucrurile corect şi de a extrage o concluzie cu care să fie toată lumea de acord.

Cine îţi cere azi sfatul sau te roagă să intervii în treburile sale încurcate, are numai de câştigat, pentru că tu înţelegi exact situaţia, perfect pentru a oferi celor debusolaţi o cale dreaptă şi justă! Militezi pentru adevăr şi dreptate şi le scoţi la lumină foarte uşor.

Horoscop 21 iulie 2018 CAPRICORN

Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură, dacă vremea ţi-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale.

Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

Horoscop 21 iulie 2018 VĂRSĂTOR

Eşti supărat de reacţia unora, pentru că tu faci tot posibilul să-i mulţumeşti, iar ei tot rezervaţi şi distanţi rămân. Uneori nici nu merită să te dai peste cap pentru a sări în ajutorul unora, pentru că oricum nu-i vei mulţumi cu nimic şi nici nu ştiu să-şi arate recunoştinţa pentru eforturile depuse de tine.

Selectează mai sever cine merită ajutorul şi prietenia ta, pentru că ar fi păcat să consumi inutil timp şi energie pentru nişte profitori care mâine vor uita ce au făcut pentru ei.

Horoscop 21 iulie 2018 PEȘTI

Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore.

Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel