Horoscop, sâmbătă, 20 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Scorpioni se apropie un moment în care trebuie ca aceștia trebuie  să ia o hotărâre, pe când Vărsătorii  urmează să dea  dovadă de totală încredere faţă de planurile pe care le dezvoltă pas cu pas.

Horoscop, 20 octombrie 2018, BALANȚĂ

Este o zi cu emoţii contradictorii, care transmit exact opusul lucrurilor pe care le vezi în faţa ta. Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai bună ocazie de a-ţi aduna forţele şi a arăta de cât de multe lucruri eşti în stare.

Dacă pleci la drum, e posibil să nu fie o deplasare perfectă, de parcă nu ai avea acum starea potrivită pentru a călători, dar la destinaţie te aşteaptă lucruri atât de frumoase, încât vei regreta că ai plecat fără chef.

Ca atare nu tot ce începe slab se termină la fel, deci lasă-te dus de tot ce se iveşte azi în peisaj, pentru că pe parcurs pot apărea atât de multe elemente pozitive încât să schimbe complet polaritatea lucrurilor şi de la minus să ajungi la cel mai înalt plus!

Horoscop, 20 octombrie 2018, SCORPION

, Nu o mai poţi amâna, chiar dacă ai tergiversat lucrurile în ultima vreme, dar de data aceasta vine momentul decisiv final.

Înainte de a spune ce ai ales, ar fi bine să stai un pic de vorbă cu tine însuţi, fără influenţe din afară, pentru că numai acolo, în adâncul inimii tale, vei găsi răspunsul optim la problema ta actuală.

Vei şti foarte bine ce ai de făcut şi mai ales ce nu trebuie să faci, dar nu poţi lua decizia fără câteva ore de meditaţie, de analiză la rece, poate chiar într-o totală izolare. Ai nevoie de linişte pentru a-ţi auzi mai limpede gândurile.

Horoscop 20 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Dacă ai o relaţie specială cu animalele, azi te vei dedica lor în totalitate, pentru că primeşti de la ele acea energie pozitivă de care aveai nevoie. O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău ar avea efect de relaxare totală, şi te întorci acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiţi şi cu un zâmbet mare pe chip, simţind o fericire deplină.

Dacă nu ai tu propriile animalele ca să te joci un pic, eşti atras de ele şi pe stradă, şi te apropii de ele cu bucurie. Ceea ce au ele să-ţi ofere înapoi e de zece ori mai mult decât ai putea găsi la un om, deci nu le ignora. Dă-le puţină atenţie şi vei fi răsplătit!

Horoscop, 20 octombrie 2018, CAPRICORN

Ceea ce se naşte azi în mintea ta are nevoie de o perioadă de coacere înainte de a-şi arăta roadele, deci ai răbdare. Fii sigur că există o sincronizare perfectă în toate, că vei merge încet-încet spre destinaţia planurilor care acum prind contur, şi totul va apărea în calea ta exact la momentul oportun.

Nu încerca să le controlezi tu pe toate, nu stabili termene fixe pe lista aşteptărilor tale, ci tu doar emite dorinţa în eter şi vei vedea ce bine se aşează toate, exact atunci când le vine rândul!

Acum e doar momentul potrivit să dai startul, să iei decizia, să faci primul pas, lăsând curgerea firească a evenimentelor să se desfăşoare mai apoi în voie.

Horoscop, 20 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Dai dovadă de totală încredere faţă de planurile pe care le dezvolţi pas cu pas. Nici urmă de îndoială, nici un semn de întrebare cu privire la direcţia în care mergi şi cu asemenea atitudine succesul nu e departe!

Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, tu vorbeşti despre planul tău ca şi cum ar fi deja împlinit, scopul atins, şi e perfect aşa, pentru că tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale.

Şi când eşti atât de sigur pe ele, nu mai e decât o chestiune de timp până la ele! Eşti călăuzit de propria intuiţie spre roade excelente, care parcă deja se prefigurează la orizont în cea mai benefică formă.

Horoscop, 20 octombrie 2018, PEȘTI

Iubirea are o notă inocentă azi şi trebuie s-o tratezi ca atare. Înveseleşte-te de tot ce simţi, zâmbeşte cald şi joacă-te un pic, flirtând şi spunând lucruri frumoase cu o încărcătură simplă şi naivă.

Nu e nevoie de forme elaborate ale iubirii, poţi arăta cât de îndrăgostit eşti prin cel mai minuscul gest şi prin cel mai drăgălaş detaliu. Nimeni nu va râde de tine dacă desenezi inimioare pe o hârtie sau dacă foloseşti diminutive pentru a vorbi despre cel drag, gen iubiţel, puişor, sufleţel.

Sunt cuvintele potrivite pentru a arăta ce simţi cu adevărat. Lasă vârsta deoparte şi fii cald şi bun, bucurându-te de iubire ca un copil care acum o descoperă pentru prima oară!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel