Horoscop, sâmbătă, 20 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Scorpionii vor  fi lovit de inspiraţie
Scorpionii vor fi lovit de inspiraţie

Horoscop. Pentru Săgetători n-ar strica să-și reprogrameze o vacanţă, traficul spre destinaţia aleasă fiind infernal astăzi. Pentru Capricorn, ziua le-ar putea aduce câteva probleme la muncă, din cauza unui conflict sau a unei discuţii în contradictoriu.

Balanţă

Când alegi cu ce te vei îmbrăca azi, aminteşte-ţi să nu laşi stilul hainelor să umbrească şarmul tău personal. Sfatul e să îmbraci ceva practic, s-ar putea ca pe parcursul zilei să fie nevoie de haine care să îţi permită diverse activităţi în natură. Nu iniţia astăzi niciun proiect pe termen lung.

Scorpion

Artistul din tine va fi lovit de inspiraţie astăzi. Indiferent de forma de artă în care te regăseşti, ascultă-ţi inima şi lasă inspiraţia de moment să creeze pentru tine. Ai grijă ca pe lista de priorităţi, astăzi, să treci şi îngrijirea casei, dar şi atenţie sporită pentru sănătatea ta.

Săgetător

Nu strică să îţi reprogramezi o vacanţă, traficul spre destinaţia aleasă fiind infernal astăzi. Dacă depăşeşti aceast inconvenient, ziua curge bine, iar spre seară e posibil să primeşti o invitaţie la o întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Dacă nu eşti înt-ro relaţie, e posibil să întâlneşti azi pe cineva special.

Capricorn

Pentru Capricorn, ziua de azi ar putea aduce câteva probleme la muncă, din cauza unui conflict sau a unei discuţii în contradictoriu. Încearcă să nu te lași antrenat în subiecte care nu te privesc, pentru că este foarte probabil ca acest lucru să-ţi strice imaginea buna pe care o au colegii despre tine. Seara încearcă să te distrezi și lasă deoparte stresul acumulat la serviciu. Relaxează-te, astfel încât să te poți reîncărca cu energie pentru restul săptămânii.

Vărsător

Vărsătorul nu trebuie să uite să fie foarte calculat. Evitați cât mai multe conflicte, eliminându-vă din situațiile care ar duce la aceste probleme. Seara ar fi un moment excelent pentru a aduna vechi prieteni și pentru a petrece timpul cu ei, depănând amintiri și distrâdu-vă împreună. Renunţaţi la telefonul mobil în această seară şi acordaţi atenţie tuturor prietenilor dvs.

Pești

Pentru Peşti este recomandat să nu uite că atunci când ajuţi pe cineva să nu ai aşteptări, pentru că persoana respectivă nu intotdeauna poate fi recunoscătoare. Acest lucru este valabil mai ales astăzi, oferindu-vă ocazia perfectă de a reflecta asupra motivului pentru care acordați ajutorul dvs. în primul rând. Asigurați-vă că motivul pentru care o faceţi este pentru că vă pasă de persoana pe care o ajutați, nu pentru lauda de după, deoarece acest motiv ar putea duce mai târziu la anumite dificultăţi emoționale.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel