Horoscop, sâmbătă, 2 iunie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 2 iunie Berbec

Persoana care îţi apare azi în cale are un rol binefăcător pentru tine. Îţi oferă exact informaţia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar şansa de a ieşi un pic din mediul tău obişnuit şi a uita de toate.

Fii deschis la propuneri, invitaţii, discuţii, noi cunoştinţe, pentru că din contactul direct cu alte persoane se vor naşte azi cele mai interesante planuri. Numărul doi are o importanţă cu totul specială, deci tot ce faci în tandem cu altcineva va avea succes şi evoluează pe teren sigur. Nu sta singur, aşadar!

Horoscop 2 iunie Taur

Amintirile te ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci.

Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol în viaţa ta de acum înainte. Fă un efort să nu te mai întorci iar şi iar în acelaşi loc, iartă şi uită, şterge cu buretele ce a fost ca să poţi trece la etapele următoare.

Horoscop 2 iunie Gemeni

Ar fi perfect dacă ţi-ai putea permite azi o escapadă într-un decor romantic, de exemplu la mare sau în preajma unui lac, deoarece de acolo îţi extragi azi energia pozitivă: din combinaţia ideală de elemente naturale (apă, aer, soare) şi locuri noi de vizitat.

O călătorie s-ar potrivi de minune atmosferei emoţionante de azi, poate în compania persoanei iubite, sau, dacă nu există cineva alături momentan, însăşi călătoria poate fi sursa unei posibile întâlniri din care să se nască o idilă. Ieşi în lume şi bucură-te de tot ce simţi!

Horoscop 2 iunie Rac

Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, şi la un astfel de final de drum ai ajuns şi tu azi. Trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care ţi-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzaţie de linişte care îţi va lipsi enorm de acum înainte.

Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfârşit. Vei trece la o altă etapă care poate veni cu altceva nou şi poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

Horoscop 2 iunie Leu

Nu te poţi rupe încă de o situaţie tristă din trecut, pentru că ori de câte ori credeai că ai uitat cele întâmplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumină. Cineva din preajma ta are grijă să-ţi reamintească iar şi iar prin ce ai trecut şi cum să te detaşezi de trecut în asemenea condiţii?

E nevoie de un efort de voinţă pentru a scoate din viaţa ta tot ce te întoarce în trecut, deci fă puţină ordine! Numai de tine depinde să arunci balastul care nu-ţi mai este util, ca să nu duci după tine amintirile care nu-ţi fac nicio plăcere.

Horoscop 2 iunie Fecioara

Nu te crampona de banalele hopuri absolut fireşti în drumul tău spre împlinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ţi testa perseverenţa, de a-ţi pune la încercare ambiţia, pentru că, dacă toate ar evolua lin, nici nu vei aprecia ceea ce te aşteaptă la capăt.

Visul tău cel mare e încă departe, dar faci paşi mari şi siguri spre el, fără a te lăsa oprit din elan de aceste probe. Altul ar fi abandonat poate la primul hop, dar nu şi tu, ba, dimpotrivă: parcă te ambiţionezi şi mai tare când vezi cât de mulţi se opun planurilor tale. Vei ajunge la capăt, dar nici repede, nici uşor!

Citeste mai multe pe teotrandafir

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel