Horoscop, sâmbătă, 2 februarie, 2019

StiriDiaspora Team / 2 feb 2019, 07:23 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Capricornii sunt foarte atenți la detalii şi nu emit păreri decât atunci când sunt sigur că au înţeles bine ce au auzit. Dacă o sursă de venit se termină pe neaşteptate, Peștii nu trebuie să se piardă  cu firea.

Balanță – Horoscop 2 februarie, 2019

Şocul veştii care pică azi brusc în calea ta e imens şi te lasă fără direcţie, dar încearcă să nu iei decizii pe loc, sub imperiul emoţiei intense. Lasă lucrurile să se mai aşeze, linişteşte-te puţin, pentru că vei înţelege altfel situaţia după o vreme.

Acum ai impresia că cerul cade pe umerii tăi, că speranţele tale sunt risipite, că ceea ce aşteptai să apară nu mai există, dar nu e deloc aşa! Ai această atitudine fatalistă şi negativistă din cauza efectului bombă a veştii sosite, dar deşi pe moment situaţia pare gravă, după ce se vor reaşeza apele în matcă, vei descoperi şi partea pozitivă a lucrurilor. După furtună, întotdeauna apare soarele! Aşteaptă-l!

Scorpion – Horoscop 2 februarie, 2019

În viaţa de cuplu s-a instalat rutina şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău! Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioadă între tine şi partener, e nevoie uneori de o atmosferă mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră.

Vezi și: EXCLUSIV HOROSCOP. Astrologul Ioan Burculeț, "Previziunile săptămânii", la DCNews

Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că graba strică tot, deci stai de vorbă pe îndelete cu jumătatea ta ca să vedeţi ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

Săgetător – Horoscop 2 februarie, 2019

Cei dragi pot fi cei mai de încredere susţinători ai tăi, deci ascultă-i cu respect, pentru că ei îţi vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau soluţii pot proveni azi de la jumătatea ta de suflet, care priveşte lucrurile din cu totul alt unghi decât tine şi apoi îşi va oferi o idee salvatoare.

Vei primi cu recunoştinţă şi iubire ceea ce are el de oferit, considerându-te de-a dreptul binecuvântat că ai asemenea om alături! Sufletul său mare, bogat şi bun, e cel mai de preţ lucru pe care l-ai primit de la viaţă: oferă şi tu!

Capricorn – Horoscop 2 februarie, 2019

Eşti foarte atent la detalii şi nu emiţi păreri decât atunci când eşti sigur că ai înţeles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai şi analizezi tot ce afli, gândeşti înainte de a vorbi, ca să nu greşeşti cumva cu vreo opinie pripită.

E bine să stai şi să asculţi tot ce vine către tine, să pui cap la cap informaţiile, să confrunţi mai multe surse de documentare, ca nu cumva să te iei după un singur punct de vedere iar acesta să fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur şi profund cu care analizezi tot ce auzi, şi la final vei fi cel mai în măsură să extragă concluzii pertinente şi bine documentate.

Vărsător – Horoscop 2 februarie, 2019

Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru că ţi-ar lipsi, ci pentru că trebuie să-i administrezi cu prudenţă şi maturitate, ca nu cumva să-i risipeşti. Posibil să apară o sumă consistentă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie să te gândeşti deja la capricii!

Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca să le aduci, una câte una, la zi. Te vei simţi excelent după ce vei şterge de pe lista de restanţe o serie întreagă de subpuncte, de parcă ai simţi dintr-o dată că se echilibrează balanţa. Banii au rolul de a restabili ordinea şi calmul în viaţa ta, deci sunt binefăcători!

Pești – Horoscop 2 februarie, 2019

Dacă o sursă de venit se termină pe neaşteptate, tu nu te pierzi cu firea. Eşti suficient de descurcăreţ să găseşti imediat o altă cale pentru a-ţi câştiga banii. Ba mai mult: momentele de criză pot fi chiar benefice pentru tine, deoarece te obligă să-ţi pui iute mintea la contribuţie şi serios umărul la treabă pentru a descoperi soluţii profitabile.

Tu nu te vei opri pe loc, blocat de un hop, ci dimpotrivă: găseşti în tine idei şi mai valoroase, soluţii şi mai curajoase care pot atrage roade superioare, semn că tu reacţionezi foarte bine la factorii de stres extrem şi ai nevoie, din când în când, de o zdruncinătură.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy