Horoscop, sâmbătă, 17 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Leii sunt  mulţumiți de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune. Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor în avantajul Racilor, va avea efecte exact contrarii, pentru că cel care vrea să îi ajute azi, mai degrabă strică.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, BERBEC

Ţine sub control atitudinea ta un pic cam agresivă care nu va fi interpretată corect de cei din jur, chiar dacă e modul tău de a te ridica pentru cine ştie ce nedreptăţi, chiar dacă e ca o revoluţie personală prin care vrei să te eliberezi de un blocaj care te-a ţinut pe loc, ai grijă totuşi în ce direcţie canalizezi această criză de furie.

Ai putea da peste oameni şi mai nervoşi, şi mai agresivi, şi mai războinici, şi din confruntarea celor două tabere la fel de puternice e greu de crezut că va ieşi ceva bun. Unii te văd ca pe un rebel care nu ţine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitări, dar e dreptul tău să te ridici pentru ceea ce îţi doreşti.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, TAUR

Te bucură liniştea care s-a instalat peste unele probleme care te-au ţinut pe loc în ultima vreme. Nu se mai întâmplă nimic, ceea ce e pe placul tău, pentru că aşa mai poţi răsufla şi tu un pic...

Prea ai fost implicat în tot iureşul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, că s-a instalat rutina şi calmul, nu poţi decât să te mai relaxezi şi tu cât de cât.

Într-o astfel de pauză binevenită, parcă începi să vezi lucrurile din alt unghi, încât descoperi mult mai uşor fisurile sau erorile din ultima perioadă. Găseşti soluţii mai bune, pentru că nu te mai împinge nimic de la spate.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, GEMENI

Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toată aprecierea, pentru că pe parcurs vei acumula noi şi noi informaţii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viaţă.

Călătoria în care ai pornit e o şcoală a vieţii şi fiecare etapă mai pune o cărămidă la cel care vei deveni cândva. Că e un curs de specializare, că e o perioadă de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunoştinţe care te va propulsa mai apoi în poziţia de maestru!

Trage tare, învaţă, munceşte, pentru că e o ascensiune lentă.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, RAC

Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor în avantajul tău, va avea efecte exact contrarii, pentru că cel care vrea să te ajute azi, mai degrabă strică. El crede că îţi oferă sfaturi utile, că îţi ridică moralul, că îţi dă exemple bune de urmat, dar o face într-o formă atât de nepotrivită, încât binele face mai mult rău!

Poate nici nu aveai nevoie de intervenţia sa, dar, din exces de zel, el se bagă în treburile tale dorind să-ţi fie de ajutor, în felul lui, dar nu reuşeşte. Mai bine te-ai descurca de unul singur decât cu tovarăşi care mai mult te încurcă, deci alege-ţi cu grijă companionii. Unii chiar nu sunt adecvaţi situaţiei în care te afli.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, LEU

Eşti mulţumit de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce a generat ulterior mari schimbări în viaţa ta, iar acum poţi vedea cu ochii tăi aceste urmări pozitive.

Te feliciţi pentru faptul că ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în faţa viitorului, pentru că, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum şi ai devenit altul!

Dacă ai fi fost comod şi ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înţelepte cu efecte grozave pe termen lung. Ţine-o tot aşa, într-o continuă transformare în bine!

Horoscop, 17 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Ziua este incitantă şi îţi oferă tot felul de provocări. Eşti cuprins de un elan nou, care nu te reprezintă de obicei. Ori tocmai ţi s-au aprins călcâiele după cineva şi vrei ca relaţia voastră să evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinţă fantastică de a începe un drum nou, pe care înainte nu aveai curaj să porneşti.

Energia care te copleşeşte scoate la iveală trăsături pe care nici tu nu ştiai că le ai: încredere, curaj, tărie de caracter, pe care trebuie să le pui în joc pentru a ajunge la scopul ales.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel