HOROSCOP, sâmbătă, 17 martie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Berbec

Ritmul foarte dinamic in care inaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapa si mai palpitanta.

De altfel, succesul de acum te motiveaza, te stimuleaza sa te dedici si mai serios acelui proiect ce evolueaza atat de bine.

Te bazezi pe principul bate fierul cat e cald, si bine faci, pentru ca atat timp cat iti mentii acest tonus ridicat si interesul viu pentru ceea ce vei obtine la final, vei face pasi foarte mari inainte.

Ai numai motive de satisfactie cand vezi cat de bine si repede ai mai incheiat o etapa si deja ai trecut la urmatoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate!

Taur

Tu esti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea asteapta parerea ta.

Ti se recunoaste astfel valoarea, superioritatea, experienta in diverse domenii. Simti greutatea deciziei tale, iti dai seama cat de mult asteapta ceilalti de la ceea ce ai de spus si nu ai vrea sa faci vreo alegere gresita si sa dezamagesti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor.

Esti convins ca orice decizie ai lua, toti vor fi de acord cu tine si vor imbratisa alegerea facuta, dar nu poti spune ultimul cuvant inainte de a analiza situatia cu atentie.

Gemeni

Incearca sa nu-i judeci pe cei care ti se opun azi cu agresivitate, pentru ca, pe undeva, s-ar putea ca ei sa aiba dreptate.

Ranit in orgoliu propriu, ai fi tentat sa-i privesti ca pe niste dusmani care iti vor raul, dar nu e deloc asa.

Criticile care iti sunt azi adresate, desi tu spui ca nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la baza.

Chiar daca azi le respingi cu vehementa, suparat pe tonul agresiv, va veni o zi cand iti vei aminti ce ti se reproseaza acum si s-ar putea sa regreti ca nu ai tinut cont de sfaturi.

Daca unii au ceva de comentat, s-ar putea sa-ti transmita chiar o informatie utila.

Rac 

Pune mana pe unelte si apuca-te de proiectul la care te tot gandesti de ceva vreme, dar tot amanai momentul sa-i dai startul.

Acum e acea zi de succes in care vei sti sa-ti valorifici perfect toate cunostintele acumulate si toate planurile facute.

Depaseste faza teoretica a marilor tale planuri, pentru ca acum ar fi momentul optim sa pui deja in practica tot ce ai scris pe hartie sau ai creat in detaliu in minte.

Mai mult, ai putea avea alaturi o persoana de incredere pe care te poti bizui, completandu-va perfect unul pe altul pe toate planurile.

Leu

Uneori nu caile batatorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum.

Ideile tale sunt originale si merita ascultate si puse in practica imediat pentru ca stii bine ce spui.

Nu sunt pareri sau vorbe aruncate in vant, ci sunt oglinda experientei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat in ani de efort.

Spune ce ai de spus, cu incredere deplina in inteligenta ta, lasa modestia la o parte si, daca cineva are nevoie de ajutorul tau, ofera-i-l cu draga inima, pentru ca tu privesti lucrurile dintr-un alt unghi decat cel direct implicat.

Chiar daca, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, dupa o vreme iti va multumi ca ti-a urmat sfatul!

Fecioară

Cineva se baga in treburile tale si da tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitati in afacerile tale.

Norocul le surâde acestor nativi! Au parte de bucurii imense!
Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degraba generator de haos si de esec decat sa te bucuri cu adevarat de interventia lor salvatoare.

Probabil sunt nervosi, grabiti, invidiosi, critici, deci rolul lor are o incarcatura mai mult negativa decat pozitiva si dau peste cap si ceea ce ai cladit tu.

Mult mai bine te descurci singur in asemenea situatie, pentru ca a apela la oameni nepotriviti, nepregatiti sau nepriceputi, nu inseamna ca rezolvi ceva. Fii prudent cand ceri si accepti sprijin din afara!

 Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel