Horoscop, sâmbătă, 16 martie 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Capricorni,   azi trebuie să se ocupe de lucrurile mărunte de care nu au avut timp înainte, iar Săgetătorii vor lua  o decizie definitivă, care arată cât de ferm pot fi atunci când au un scop de atins.

Balanța

A iubi înseamnă şi a ierta, ca atare mai trece şi tu cu vederea ceea ce nu-i convine la partenerul tău. Nu are rost să vă priviţi unul pe altul ca şi cum v-aţi reproşa cine ştie ce greşeli, pentru că mai apar şi momente sensibile în orice poveste de dragoste. Vei vedea că motivul care v-a supărat pe voi doi e de-a dreptul banal şi, cândva, privind înapoi, veţi râde de naivitatea de care aţi dat dovadă.

Scorpion

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente.

Săgetător

 Iei o decizie definitivă care arată cât de ferm poţi fi atunci când ai un scop de atins. Nimeni nu te poate opri din alegerea făcută şi bine faci, pentru că sensul cel nou spre care eşti gata să porneşti de acum, se va dovedi a fi benefic pentru tine. E nevoie de curaj, aşa e, dar eşti convins că ceea ce te aşteaptă la capătul acestui nou drum e potrivit aşteptărilor tale. E timpul deci să spui adio unei etape care se încheie acum în urma ta, să închizi acel capitol cu lecţiile învăţate şi concluziile trase, şi apoi să înceapă un alt episod, mult mai animat şi mai plin de acţiune, şi care te va împlini.

Capricorn

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. 

Vărsător

Orice discuţie cu cei din jurul tău are efecte benefice asupra ta, pentru că primeşti de la fiecare idei interesante care merită puse în practică. E o plăcere să cunoşti oameni cât mai diferiţi, cât mai mulţi, pentru că toţi sunt o sursă de inspiraţie pentru tine. Unul îţi spune ceva, altul îţi dă o idee din altă direcţie şi vei reuşi să le aduni pe toate într-un buchet unic ce va genera un succes de toată frumuseţea. Creativitatea ta are la bază diversitatea umană, deoarece de la toţi oamenii cu care intri azi în contact ai ceva de învăţat şi de câştigat.

Pești

Felul în care te judecă unii are efecte nefaste asupra stării tale generale, de parcă ai simţi săgeţile lor ca pe nişte atacuri psihice asupra persoanei tale. Nu te mai gândi la ce spune lumea, care oricum va fi nedreaptă, ci vezi-ţi de drumul tău. Cât timp tu eşti convins că ceea ce faci e corect, benefic, şi nu creează nimănui vreun prejudiciu, înseamnă că eşti pe drumul cel bun.

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel