Horoscop, sâmbătă, 15 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Berbecii privesc la omul pe care îl au azi în faţă pentru că acesta e reflectare identică a celui care este chiar el. Racii sunt  cam nervoși şi ar putea spune lucruri prea agresive, pe care mai târziu nu vor şti cum să le repare.

Horoscop, 15 septembrie 2018, BERBEC

Priveşte la omul pe care îl ai azi în faţă pentru că el e reflectare identică a celui care eşti tu. El e proiecţia ta, copia ta fidelă, deci aşa cum îl priveşti tu pe el, la fel eşti şi tu. Defectele lui sunt şi defectele tale. Calităţile lui sunt şi calităţile tale. Dacă îl judeci pe el, practic te judeci chiar pe tine. Poate e nevoie, din când în când, să ai o astfel de confruntare cu un om care îţi seamănă leit, pentru că aşa descoperi mai uşor ce ar trebui reparat la tine însuţi sau ce ar trebui să scoţi mai mult în lumină. Dacă ceva nu-ţi place la cel din faţa ta, ce-ar fi să repari acelaşi lucru la propria ta persoană! El e oglinda clară în care te poţi analiza pe tine ca să iei măsuri.

Horoscop, 15 septembrie 2018, TAUR

Eşti nesigur pe unele aspecte şi se vede că mergi ca pe o gheaţă subţire, prudent, temător şi pesimist deopotrivă. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îţi prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influenţează şi pe tine în mod negativ. Nu ar trebui să ţii cont de factorii de stres din jur, pentru că tu ştii mai bine pe ce te poţi baza, şi în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes. Tu ai destule, foloseşte-te de ele, nu te mai îndoi!

Horoscop, 15 septembrie 2018, GEMENI

Eşti prins la mijloc într-o situaţie în care te simţi clar defavorizat şi eşti gata să abandonezi lupta, înfrânt de minciuni şi gesturi incorecte. Nu te lăsa doborât: ceva în adâncul sufletului tău îţi spune că nu ai nicio vină, că nu tu ai cauzat acel dezechilibru pentru care eşti criticat sau acuzat, dar trebuie să-ţi aduni forţele şi să demonstrezi care e realitatea. Deţii toate resursele şi dovezile necesare în favoarea ta, ca atare nu te lăsa dominat de alţii care ar putea apela la tertipuri incorecte împotriva ta. Fii justiţiarul drept care militează ferm pentru adevăr şi dreptate, şi care reuşeşte să facă lumină!

Horoscop, 15 septembrie 2018, RAC

Ai grijă la tonul pe care il foloseşti azi în discuţiile tale, poate mai ales cele care gravitează în jurul principii în care crezi sau a unor informaţii contradictorii. Eşti cam nervos şi ai putea spune lucruri prea agresive, pe care mai târziu nu vei şti cum să le repari. O vorbă aruncată în vânt la nervi sau o critică mult prea dură ar pitea cauza cuiva o mare suferinţă şi, dacă mai laşi şi orgoliul să te domine, nu vei şti nici să-ţi ceri scuze, nici să retragi cele spuse. Vorbeşte calm, diplomat, cu grijă, ca să nu strici o relaţie într-un moment de impulsivitate maximă.

Horoscop, 15 septembrie 2018, LEU

Iubirea este veselă, libertină, ca o joacă în doi, dar această atitudine uşuratică nu e de dorit într-un cuplu bine format, pentru că vă poate face pe amândoi să vă încercaţi norocul în alte direcţii. Foloseşte-te de şarmul personal şi de dorinţa spre distracţie pentru a-l face pe cel drag să se simtă bine în compania ta, dar evită superficialitatea sau tentaţia de a cuceri pe altcineva doar ca să vezi dacă-ţi merge. La farmecul pe care-l degaji, poţi cuceri pe oricine, dar nu şi dacă ai deja pe cineva alături!

Horoscop, 15 septembrie 2018, FECIOARĂ

Ideile care se nasc acum în mintea ta te vor duce foarte repede la nişte rezultate demne de toată lauda, ca atare scoate-le la lumină şi pune-le în aplicare imediat. Cu cât porneşti mai entuziast şi mai optimist, cu atât roadele se vor arăta mai repede. Imaginează-ţi că afacerea pe care vrei s-o porneşti acum e abia la faza de sămânţă, dar numai de tine depinde cum o sădeşti, o îngrijeşti şi o dezvolţi ca să ajungă la revolta bogată în cel mai scurt timp. Totul e să porneşti cu încredere şi siguranţă în succesul final, fără să te gândeşti la piedici. Fii sigur că cele mai bune idei şi soluţii vin chiar din inima ta!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel