Horoscop, sâmbătă, 15 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team / 14 dec 2018, 15:55 Salveaza PDF Comentarii
Peștii discută cu cei din familie despre viitoarele investiţii
Peștii discută cu cei din familie despre viitoarele investiţii

Horoscop. Peștii discută cu cei din familie despre viitoarele investiţii care trebuie făcute pentru locuinţa în care trăiţi. Balanțele întălnesc  o persoană care are un efect foarte bun asupra lor.

Horoscop, 15 decembrie 2018, BALANȚĂ

Întâlneşti o persoană care are un efect foarte bun asupra ta. Te motivează, te îmbărbătează, îţi inspiră curajul de a-ţi exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai că te împinge de la spate, dar te şi însoţeşte pe drumul pe care l-ai ales şi, atât timp cât îl ai alături, lângă umărul tău, totul va evolua foarte bine. E altceva să ai un tovarăş de drum care să te completeze şi cu care să te consulţi în permanenţă!

Horoscop, 15 decembrie 2018, SCORPION

Începi ziua cu o stare de calm binefăcătoare, de parcă nu te-ar aştepta planuri prea urgente astăzi, te poţi mişca în ritmul propriu, fără să te bată nimeni la cap, şi tocmai pentru că ai suficient timp la dispoziţie, te poţi ocupa de unele aspecte la care înainte nu te puteai concentra, fiind mereu tras în alte direcţii.

Apleacă-te pe îndelete asupra acelor mărunţişuri banale pe care altă dată le terminai în grabă, din lipsă de timp. Acum le poţi organiza altfel, cu răbdare, fără să apară nimic brusc în program.

Horoscop, 15 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Fie că munca este acum singura ta preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind uşor dezamăgitoare, fie te simţi cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor veşti bune cu privire la viitorul profesional, munceşti cu pasiune şi te dedici trup şi suflet muncii tale zilnice.

Unii ar putea să te creadă obsedat de muncă, dar o faci din convingere, iar ambiţia te face să te lupţi pentru a atinge scopurile cele mai înalte. Există şi o motivaţie materială să munceşti atât, existând şi ceva concret promis la sfârşitul acestui efort care te face să tragi aşa de tare.

Eşti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de învăţat sau de câştigat.

Horoscop, 15 decembrie 2018, CAPRICORN

Starea ta emoţională nu e deloc la înălţime, se vede că ai ceva greu pe suflet şi nu găseşti cuvintele potrivite pentru a împărtăşi şi altora ce e cu tine.

E o povară greu de suportat, dar e nevoie de un efort de voinţă din partea ta ori să-ţi rezolvi problema, ori să o recunoşti în faţa celor din jur. Nu înseamnă că altul îţi poate rezolva ţie situaţia încurcată, dar te va ajuta enorm şi simpla prezenţă a celor care înţeleg prin ce treci.

Poţi primi de la ei ceva mai multă energie pentru a merge mai departe, fără să aluneci spre o zonă periculoasă pentru psihic.

Horoscop, 15 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Eşti obosit şi deşi ai dori şi tu o zi de odihnă, nu prea ai parte de aşa ceva. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, fie că sunt de natură profesională, fie de natură casnică, dar cum nu le poţi amâna, trebuie să te ocupi de ele cu prioritate.

Unele sunt sarcini restante, rămase chiar de lunile trecute, pe care le-ai tot amânat, dar acum a venit şi vremea lor, ca să le ştergi definitiv de pe lista de datorii mai vechi. Te vei simţi mult mai bine după ce te vei elibera de ele.

Horoscop, 15 decembrie 2018, PEȘTI

Discuţi cu cei din familie despre viitoarele investiţii care trebuie făcute pentru locuinţa în care trăiţi şi toţi primesc cu bucurie propunerile tale.

E timpul să renovaţi sau să începeţi lucrările de extindere la locuinţa voastră şi e o reală plăcere să faceţi planuri peste planuri, să consultaţi ofertele de prin magazinele de profil, să visaţi cu ochii deschişi la felul cum va arăta spaţiul vostru la final.

Nu trebuie să vă zgârciţi dacă e vorba de confort şi frumuseţe, pentru că, de vreme ce porniţi pe acest drum, sunteţi conştienţi că va costa mult, dar merită fiecare bănuţ fericirea de la capăt!


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy