Horoscop, sâmbătă, 14 martie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Peștii profită de timpul liber ca să se vadă  cu prietenii vechi.
Peștii profită de timpul liber ca să se vadă cu prietenii vechi.

Horoscop. Leilor le-a  rămas gândul la problemele de la serviciu și vor crea destule neplăceri celor apropiați cu lipsa lor de concentrare. 

Berbec

Singurul lucru care te va împiedica să ai o zi bună va fi lipsa empatiei. Refuzul de a te pune în locul celuilalt îți va aduce pierderi și neînțelegeri.

Taur

Petrecerea unui timp mai îndelungat în prezența partenerului te încântă peste măsură. Spre seară pot apărea și disensiuni.

Gemeni

Astăzi este preferabil să îi lași pe alții să ia deciziile pentru tine. Chiar și pe cele legate de gospodărie. Ești predispus la cheltuieli inutile.

Rac

Surprinzător, tu vei fi factorul de echilibru pentru toți din jurul tău. Îi vei ajuta să nu se panicheze, să găsească acțiuni care să le țină mintea ocupată.

Leu

Ți-a rămas gândul la problemele de la serviciu și vei crea destule neplăceri celor apropiați cu lipsa ta de concentrare. Evită excesele alimentare.

Fecioară

Ai o multitudine de idei despre cum să îți petreci timpul liber și îți va fi greu să alegi ceva. O persoană dragă te va sfătui să îmbini utilul cu plăcutul.

Balanță

Ești sătul de stat în casă, mai ales dacă locuiești cu familia. Membrii acesteia se crizează din orice și ești obligat să le suporți toanele.

Scorpion

Îi observi pe toți cum se pierd ușor cu firea, cum exagerează sau cum devin paranoici. Tu faci asta de obicei, așa că acum nu îți pierzi deloc cumpătul.

Săgetător

Începi să îți faci probleme din cauza instabilității financiare din jurul tău. Alegi să renunți la unele cheltuieli care ți se păreau importante, însă acum nu își mai au rostul.

Capricorn

Cu Marte, Jupiter, Saturn și Pluto, toate în semnul tău, faci față foarte bine acestei perioade. Statul în casă nu te sperie pe tine, din contră: îți priește.

Vărsător

Ai prea multe griji, iar lumea îți oferă altele și devii prea pesimist. Însă trebuie să conștientizezi că este doar o perioadă mai ciudată care va trece.

Pești

Profiți de timpul liber să te vezi cu prieteni vechi. Bucuria va fi atât de mare, încât vei uita de necazuri. Nu neglija sfaturile autorităților!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel