Horoscop, sâmbătă, 14 iulie 2018

StiriDiaspora Team / 13 iul 2018, 15:58 Salveaza PDF Comentarii

HOROSCOP BERBEC SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Ţi-e puţin teamă să spui lumii ce simţi, ca nu cumva să arate că ai şi tu o latură sensibilă pe care de cele mai multe ori o disimulezi în spatele unei măşti raţionale.

De data aceasta consideri că a-ţi dezveli latura fragilă ar fi un semn de slăbiciune din partea ta, de aceea preferi să stai cuminte în banca ta, aproape nevăzut de nimeni, ca nu cumva să-ţi strici reputaţia de om atotputernic.

Dar sunt totuşi momente când sensibilitatea trebuie să iasă la iveală, ca atare vezi dacă merită să o cenzurezi continuu sau s-o mai laşi, uneori, să se manifeste.

HOROSCOP TAUR SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Ai parte şi de veselie şi de supărare în acelaşi loc, de parcă s-ar fi adunat în preajma ta şi o serie de amici puşi pe distracţie, dar şi unii cu tot felul de probleme care simt nevoia să discute cu tine.

Poate e norocul lor că eşti tu de faţă, pentru că ai un tonus pozitiv şi vei reuşi să ridici moralul celor posomorâţi, fără să te molipseşti de tristeţea de pe chipul lor, reuşind să te integrezi perfect în grupul cel vesel.

Poate ai un dar aparte de a readuce zâmbetul pe chipul celor pesimişti şi a ţine, totodată, companie cu entuziasm şi veselie, celor care au ceva excelent de sărbătorit.

Eşti la mijloc între cele două tabere, reuşind să rămâi optimist şi entuziast, indiferent de discuţiile care se leagă.

HOROSCOP GEMENI SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Energia pe care o investeşti cu entuziasm în proiectul în desfăşurare va avea rezultate excelente, deci merită să continui în acelaşi ritm, pentru că nu mai e mult până la rezultate.

Ai convingerea că totul va ieşi excelent datorită acestei implicări totale, şi dacă mai ai şi norocul de a găsi tovarăşii potriviţi, la fel de implicaţi, de motivaţi şi de dornici de succes, finalul nu e departe!

Nu te opri din elan, e direcţia cea bună, ca atare merită să investeşti tot ce ai mai bun în tine, căci ambiţia de acum va genera dorinţa de a trece la un nivel superior, poate şi mai atractiv decât cel actual.

Insistă, totul evoluează perfect spre ţelul tău cel mare!

HOROSCOP RAC SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera pozitivă din jurul tău, de parcă n-ai prea fi în apele tale.

Ceilalţi sărbătoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ţi găseşti locul printre ei.

Poate starea ta fizică nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret în succesul cu care se laudă ceilalţi şi prea vrei să te lauzi cu ceva la care nu ai participat aşa cum ar fi trebuit.

Dacă ceilalţi te invită să te alături lor, fă-o, pentru că te vei molipsi de bună dispoziţie, ceea ce va deveni motivaţia perfectă pentru a te apuca de ceva nou!

HOROSCOP LEU SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea.

Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţa unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor.

Nu primeşti variante de rezervă în schimb, ca atare pare să fie o zi în care nu-ţi ies treburile, ci trebuie să renunţi la ceea ce doreai să faci iniţial.

HOROSCOP FECIOARĂ SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Viaţa nu e echitabilă niciodată, ca atare, dacă tu eşti acum pe val şi urci spre victorie, altul, alături de tine, suferă o mare pierdere. Orice meci are un învins şi un învingător. Orice joc are câştig şi pierdere.

Acum tu bucură-te că eşti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet eşecul celui de lângă tine.

Asta e, roata norocului se învârte întruna... Altă dată tu erai cel învins care îşi plângea eşecul în timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde îţi era locul: în vârf. Încarcă-te de acest sentiment minunat al victoriei, şi nu te mai gândi că altul plăteşte un preţ pentru reuşita ta.

N-ai plătit şi tu de atâtea ori înainte?

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy