Horoscop, sâmbătă, 13 octombrie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Vărsătorii ar fi bine să se privească  pe ei înșiși cu ceva mai multă înţelegere, fără a-și găsi doar defecte. Nervii sunt descătuşaţi azi la tot pasul pentru Scorpioni, încât ar fi chiar o mirare să descopere vreun loc unde lumea li se adresează calm, amabil, manierat. 

Horoscop, 13 octombrie 2018, BALANȚĂ

Nu asculta de cei care râd de visele tale. Contează ce simţi tu în privinţa planurilor tale, dacă tu te simţi în stare să le împlineşti, dacă tu crezi cu tărie în ele, deoarece unii oricum nu ştiu altceva decât să taie elanul celor care au curaj să viseze.

Tu deja vezi cu ochii minţii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialităţii cu care tratează ei pe visători se află incapacitatea lor de a-şi atinge marile ţeluri în viaţă şi, dacă ei nu pot, au tendinţa de a-i pune şi pe ceilalţi în aceeaşi oală.

Ambiţionează-te şi mai tare ca să le demonstrezi că tu poţi, şi nu ţine cont de glumele lor deplasate!

Horoscop, 13 octombrie 2018, SCORPION

Nervii sunt descătuşaţi azi la tot pasul încât ar fi chiar o mirare să descoperi vreun loc unde lumea ţi se adresează calm, amabil, manierat. Dai peste tot felul de oameni arţăgoşi, iritabili, recalcitranţi, încât e absolut firesc să-ţi sară şi ţie ţandăra la un moment dat.

Totuşi, încearcă să nu aluneci şi tu pe panta nervozităţii, în ciuda tonului ridicat şi a motivelor de enervare pe care le tot întâlneşti în cale, pentru că ai putea să ţii sub control agresivitatea. Dacă torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de ceartă, fii sigur că va duce la o adevărată furtună, deci de tine depinde cât amplifici tensiunea!

Horoscop, 13 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Te afli într-un punct al călătoriei tale spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale.

Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale.

Imaginează-ţi o spirală largă pe care ai evoluat lent până acum, dar te apropii din ce în ce mai mult de centrul spiralei şi ritmul devine trepidant. Viteza aceasta trepidantă e semnul că nu mai e mult până la rezultatele dorite!

Horoscop, 13 octombrie 2018, CAPRICORN

Anturajul nu te ajută deloc în ceea ce vrei să realizezi, pentru că te influenţează negativ, te ţine pe loc, te face să te îndoieşti chiar şi tu de şansele tale de succes. Decât în asemenea mediu ostil şi nefast, mai bine te-ai descurca singur, pentru că nu primeşti nici un stimulent de la astfel de oameni.

Dacă ei au trecut prin eşecuri în situaţii similare, nu înseamnă că nu mai are rost să încerci şi tu. Fiecare cu norocul lui, la urma urmei, şi ţie s-ar putea să-ţi iasă perfect, ca atare rămâi imun la încercările lor de a te opri din elan. Nu te lăsa copleşit de văicărelile lor şi de poveştile lor cu final trist.

Horoscop, 13 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Priveşte-te pe tine însuţi cu ceva mai multă înţelegere, fără a-ţi găsi doar defecte. Priveşte-te prin ochii celor care ţin la tine aşa cum eşti, pentru că ei nu te judecă atât de aspru pe cât te judeci tu.

Găseşte-ţi mai multe motive de laudă şi apreciere, pentru că sigur ai şi cu ce te mândri, nu doar lucruri care nu-ţi plac la tine. Dacă cineva, alături de tine, spune cât de frumos şi bun eşti, tu de ce ai fi de altă părere?

Iartă-ţi greşelile proprii şi iubeşte-te mai mult, aşa cum eşti, fără a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om eşti şi tu...

Horoscop, 13 octombrie 2018, PEȘTI

E o plăcere să petreci azi cât mai mult timp în locuri în care se adună multă lume, pentru că intri uşor în vorbă cu oricine. Dai dovadă de sociabilitate, de comunicativitate, de o capacitate de adaptare în orice mediu, chiar şi printre persoane complet necunoscute.

Asta pentru că ai norocul de a întâlni oameni cu care te poţi înţelege uşor, care ascultă ce ai tu de spus şi sunt de acord cu tine, deci asta trebuie să cauţi, spaţii unde ştii că poţi întâlni oameni cu care ai o oarecare afinitate, oameni care îţi seamănă din anumite puncte de vedere. A găsi un punct comun e cheia succesului în orice conversaţie.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel