Horoscop, sâmbătă, 13 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Scorpionii vor fi, astăzi, campionii zodiacului
Scorpionii vor fi, astăzi, campionii zodiacului

Horoscop. Capricornii doar ei contează astăzi, n-au ochi să vadăpe nimeni, nici urechi să-i audă pe ceilalţi, iar Peștii pot  să ofenseze pe cineva fără nicio grijă, e una dintre acele zile în care nu le pasă de ceilalţi.

Balanţă

O veste neaşteptată îi va tulbura pe nativii din zodia Balanţă. Misterul din spatele acestei veşti vă va forţa să vă imaginaţi mai multe scenarii, mare parte din ele pesimiste. Încercaţi să priviţi problema din exterior şi să fiţi obiectivi. Cu un dram de optimism, totul se va rezolva de la sine. Evitaţi să mai puneţi suflet în toate proiectele şi în relaţiile cu toate persoanele. Fiţi mai atenţi şi vă veţi salva din numeroase situaţii periculoase şi care vă mănâncă energia.

Scorpion

Scorpionii vor fi, astăzi, campionii zodiacului. În orice v-aţi propus, astăzi veţi reuşi să câştigaţi. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că vorbim de partea sentimentală, nativii din Scorpion vor primi tot ce îşi doresc. Fericirea vă bate la uşă, însă pentru ca aceasta să fie atinsă, trebuie să faceţi un pas. Renunţaţi la orgoliu şi faceţi voi primul pas, dacă persoana 'ţintă' continuă să fie reticentă.

Săgetător

Săgetătorii vor fi nevoiţi, astăzi, să arate familiei sau prietenilor că se pot baza pe ei. Astăzi veţi trece printr-un test de anduranţă, răbdare şi responsabilitate. Există şansa să fiţi nevoiţi să aveţi grijă de un copil sau de o rudă bolnavă. Calmaţi-vă, concentraţi-vă toate forţele şi doar aşa veţi reuşi să treceţi cu bine peste toate problemele. Spre seară, după ce veţi fi terminat cu testele, veţi avea parte de momente pline de iubire alături de persoana iubită.

Capricorn

Doar tu contezi astăzi, n-ai ochi să vezi pe nimeni, nici urechi să-i auzi pe ceilalţi. Motivul e părerea foarte bună pe care o ai despre tine. Vei încerca să preiei rolul de lider în familie, sau în relaţiile cu un grup de oamni asemănători ţie. Vei descoperi însă că ceilalţi se descurcă şi fără tine. Spre seară ar fi bine să îţi aminteşti de partenerul tău şi să comunici mai mult cu el.

Vărsător

Nu e recomandat ca astăzi să faci călătorii lungi, sau să iniţiezi negocieri. Corpul tău cere odihnă completă. Mai bine aranjază cât mai plăcut petrecerea timpului liber, astfel încât să ai o zi calmă. Poţi să încerci o ieşire cu prietenii foarte apropiaţi, sau o cină romantică. Dacă preferi să petreci ziua singur alege o carte pe care să o citeşti.

Pești

Poţi să ofensezi pe cineva fără nicio grijă, e una dintre acele zile în care nu îţi pasă de ceilalţi. De aceea ar fi bine să îţi aminteşti cum să ai tact, în fiecare minut. Atfel, rişti să treci prin multe momente neplăcute în această sâmbătă. Dacă eşti în căutarea marii iubiri, priveşte atent în jur, e foarte probabil ca astăzi să ai parte de o întâlnire fatală.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel