HOROSCOP, sâmbătă, 12 mai, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 12 mai 2018 Berbec

Planul financiar cunoaşte o ameliorare binefăcătoare, de parcă ai scăpa de o mare povară! Poate apare o sumă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ea, de aceea închei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu.

Parcă nu mai eşti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul să faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispoziţie, dar nu te arunca totuşi în cheltuieli inutile. Ai câteva plăţi majore pe listă, facturi cu multe cifre, şi acelea ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu, cu atât mai mult că ai acei bani la dispoziţie. Nu ieşi la cumpărături cu bani mulţi în buzunar, că rişti să dai iama prin ei fără să-ţi dai seama!

Horoscop 12 mai 2018 Taur

Fii cât se poate de detaşat şi de realist, şi priveşte lucrurile cu maturitate şi seriozitate, pentru că e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai bună în acest moment. Ai acumulat în timp experienţa necesară acestui eveniment, care cere chibzuinţă, cumpătare, înţelepciune, arătând că ai învăţat ceva de la lecţiile trecutului.

Vezi unde ai greşit cândva şi repară acum, arătând că ştii să-ţi asumi propriile vini atunci când e cazul, şi tot tu eşti dispus să repari greşeala. Nu spune lumii că nu te mai interesează trecutul, pentru că de acolo apar azi cele mai înţelepte şi potrivite sfaturi de a ieşi din impas.

Horoscop 12 mai 2018 Gemeni

Atmosfera din casă e cam tensionată, pentru că s-au ivit unele aspecte neprevăzute care strică armonia de familie. Apar certuri între soţi, între părinţi şi copii, aproape că nici nu stai prea mult între pereţii casei, pentru că planează o energie care nu face nimănui plăcere.

Cineva trebuie să calmeze spiritele, iar aceasta va fi figura feminină centrală a casei, care îi va aduna pe toţi în jurul ei şi îi va obliga să facă pace. Şi tu poţi fi liantul întregii familiei, pentru că prin tonul tău amabil şi împăciuitor, poţi dezamorsa chiar şi cele mai aprinse conflicte.

Horoscop 12 mai 2018 Rac

Planul la care munceşti de atâta vreme începe să şchiopăteze, semn că nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcţie, dacă tot vezi că nimic nu se mai mişcă. A continua în acelaşi stil nu ar însemna decât un consum inutil de energie.

Conştiinţa şi experienţa îţi transmit că nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul să schimbi macazul, dar, din comoditate, parcă nu eşti încă pregătit. Dacă nu o faci din voinţă proprie, se vor ivi atât de multe piedici, încât vei fi obligat de împrejurări să faci schimbarea, deci pune în balanţă cum e mai bine: decizi tu sau decid alţii pentru tine?

Horoscop 12 mai 2018 Leu

Eşti atras într-o alianţă care nu te onorează, alături de un grup de persoane care preferă să bârfească şi să răspândească vorbe vrute şi nevrute, în loc să aprecieze partea bună a lucrurilor. Tu nu eşti genul: ţie îţi place sinceritatea, adevărul, ai o viziune pozitivă asupra lucrurilor şi oamenilor, deci a te coborî la nivelul acestui joc de culise nu te reprezintă.

Chiar dacă, în situaţia de faţă, a participa şi tu la bârfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenţă, fără a te lăsa atras în energiile lor negative. Tu consideri că nimeni nu are dreptul să judece pe altul fără să cunoască situaţia, de aceea doar asculţi, nu emiţi şi opinii!

Horoscop 12 mai 2018 Fecioară

Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune în faţa tuturor, pentru că această atitudine nu-ţi dă voie să te exprimi liber. Îţi reprimi ideile, sentimentele, gândurile, ceea ce nu te reprezintă! Tu eşti o fire puternică, ce spune lucrurilor pe nume, ca atare persoanele care se află azi în faţa ta au un efect negativ asupra ta.

Păcat să taci când ai avea ceva de spus sau să stai în banca ta lăsând pe altul, doar cu ceva mai mult tupeu, să iasă în faţă. Vorbeşte liber şi deschis! Dacă eşti convins că dreptatea e la tine, luptă pentru adevărul tău, dar nu te impune cu aceleaşi mijloace ca ale celui din faţa ta, deci nu-i reduce pe alţii la tăcere cu forţa.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel