HOROSCOP, miercuri, 4 martie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță

Daca pleci la drum, toate se vor aranja perfect, ca dupa un program foarte bine stabilit. Nici vorba de intarzieri, de blocaje, de schimbari de ritm, ci totul va merge ca uns! Fii si tu un exemplu de punctualitate, pentru ca azi e nevoie de o sincronizare perfecta a tuturor resurselor, respectand intocmai criteriile legate de timp.

Ajungi la ora stabilita, pleci la fix, nu te abati de la programul impus de altii si ai sa vezi ca timpul se dilata si iti ajunge pentru tot ce ti-ai propus.

Ba chiar atunci cand spuneai ca nu-ti mai ajunge timpul pentru cine stie ce activitate, daca te vei adapta perfect acestui ritm, vei descoperi la final ca ai ramas si cu un ragaz binemeritat ca sa-l folosesti dupa cum iti place. Se stie ca tu ai o relatie speciala cu timpul, dar azi parca esti ceas elvetian!

Scorpion

Ai o idee in minte care prinde contur din ce in ce mai bine si te indeamna sa o si pui in aplicare. Nu mai astepta, bate fierul cat e cald, pentru ca atunci cand vei incepe s-o pui in practica, se vor ivi noi si noi detalii care, intr-un final, vor forma un tot demn de lauda! Fii constient ca nu merge totul struna impecabil, ci chiar daca vei mai da in bara pe parcurs, chiar daca iti vei mai pierde increderea, pana la urma toate vor iesi ca la carte.

Ai de invatat si din mers, nu le stii pe toate de la inceput, dar cel mai important e sa pui mana pe unelte si sa incepi sa cladesti ceea ce ai acum in minte.

Săgetător

Mintea ta merge brici, ideile vin pe banda rulanta si sunt bine argumentate logic, de parca le-ai citi din manual. Se stie ca esti o enciclopedie ambulanta care stie cate ceva din orice domeniu, dar azi dai o lectie de intelepciune prin solutii geniale la o problema dificila.

Iti place sa afli tot ce misca in lumea asta si ai ocazia sa-ti largesti orizonturile prin informatii noi din domenii din care stiai ceva-ceva, dar acum le poti aprofunda. Pui mana pe carte, rasfoiesti internetul si pui intruna intrebari, pentru ca vrei sa stii mai mult.

Capricorn

Rabdarea ta are si ea o limita, deci nu mai poti tolera la nesfarsit o situatie care se tergiverseaza deja de prea multa vreme. Esti pregatit sa pui capat aici, chiar daca nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru ca incepi sa observi cu ochii tai ca nu se intrevede nimic clar la orizont.

Chiar daca unii te sfatuiesc sa mai astepti, pentru ca e un proiect care se cladeste greu, tu esti gata sa pui punctul final, ca sa te poti elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fara sa tot bati pasul pe loc.

Vărsător

Este o zi buna pentru a sta la negocieri, pentru ca planeaza toleranta in aer. Daca erai certat cu cineva, e un moment ideal pentru a restabili echilibrul in relatia voastra.

Daca nu ajungeai la un consens intr-o tranzactie, o afacere sau o disputa aprinsa de idei, azi lucrurile pot reveni mult mai usor la normal, gasind o solutie de mijloc ce va multumi pe toata lumea. Profita de aceasta zi armonioasa, zi a bunei intelegeri, pentru a face pace in acele planuri in care nu reuseai deloc sa te pui de comun acord cu ceilalti.

Pești

Daca ai putea amana deplasarile de astazi, ar fi mult mai bine, pentru ca nu e o zi favorabila calatoriilor cu mijloace de transport.

Te poti trezi in fata unui incident neplacut chiar la mijlocul drumului si totul va transforma aceasta zi in motiv de dezamagire. Ori nu mai poti pleca la drum din cauza vreunei defectiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit sa te insoteasca pe parcursul excursiei isi schimba planurile in ultimul moment, iata ca sunt tot felul de motive care pot transforma calatoria in esec. Nici vestile care vin de departe nu te bucura prea mult, ca atare distantele au un efect negativ asupra ta.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel