Horoscop, miercuri, 3 aprilie, 2019

Taurii joacă un rol nu tocmai plăcut
Taurii joacă un rol nu tocmai plăcut

Horoscop. Berbecii ar face bine să trateze persoana iubită cu multă înțelegere, chiar dacă aceasta are un comportament exagerat. Fecioarele ar  putea să fie surprinse astăzi de o întorsătură neaşteptată a situaţiei, în plan personal.

Berbec

Berbecii ar face bine să trateze persoana iubită cu multă înțelegere, chiar dacă aceasta are un comportament exagerat. Uneori emoțiile devin atât de puternice, încât ies la suprafață în cel mai bizar mod. Nu este nimeni de vină pentru acest episod. Ba chiar s-ar putea ca răbufnirea să facă bine relației, după ce problemele ascunse sub preș sunt puse în discuție și-și găsesc o rezolvare. De altfel, doar faptul că se vorbește despre ele aduce un sentiment de calm și liniște.

Taur

Taurii joacă un rol nu tocmai plăcut. Un prieten apropiat o ține din greșeală în greșeală, iar cineva trebuie să-i spună adevărul în față, înainte ca situația să scape de sub control. E important ca discuția să fie purtată cu mult calm și discreție, și sub nicio formă pe un ton moralist. Va înțelege, în scurt timp, că tot ce se întâmplă e spre binele lui. Spre seară atmosfera se înveselește, odată cu o veste bună privitoare la bani.

Gemeni

O mărturisire tulburătoare îi lasă pe nativii din zodia Gemeni cu privirea în gol. Persoana iubită recunoaște ceea ce, în urmă cu câteva secunde, părea a fi imposibil. Poate fi o relație extraconjugală sau o singură noapte de infidelitate, însă nici nu mai contează. Chiar dacă mărturisirea se încheie cu cele două cuvinte magice, durerea provocată pare de nesuportat. Abia în această situație va ieși la iveală calmul Gemenilor.

Rac

Racii au o revelație care îi pune pe gânduri. Simt că e moment să treacă la următoarea etapă a vieții, iar pentru asta trebuie să lase trecutul în urmă și să facă schimbări, începând de astăzi. Întreaga zi va fi dedicată acestui scop, iar prima vizată este relația de dragoste. Nu este exclus ca cei nemulțumiți de persoana iubită să ia o decizie care să schimbe destine. Seara aduce mai multă liniște, dar și un sentiment de entuziasm. În sfârșit, lucrurile par a se pune în mișcare.

Leu

Nu te grăbi când te apuci de proiectul important pe care îl începi azi. Concetrează-te pe rezultat, nu pe viteza implementării noului proiect. Graba poate fi însă aliatul tău în problemele personale. S-ar putea să fie nevoie să te confrunţi cu un rival. Dacă eşti căsătorit, ai grijă la accesele de gelozie. Pentru relaxare, sfatul astrelor e să cauţi să te joci cât mai mult cu copiii.

Fecioară

Ai putea să fii surprins astăzi de o întorsătură neaşteptată a situaţiei, în plan personal. E posibil să reapară fostul partener, sau cineva despre care crezi că e atractiv să înceapă să te curteze. Ar fi bine să fii atent la dispoziţia partenerului, dacă eşti căsătorit. Evită mânia, resentimentele, agresivitatea şi gelozia. Nici nu te refugia în cumpărături.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28