HOROSCOP, miercuri, 21 martie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță

Poate te-ai intrebat de multe ori care e misiunea ta principala in aceasta lume iar azi poti primi un indiciu interesant!

Ai o discutie cu o persoana a carei intelepciune o admiri si de indrumarea caruia tii cont. Sau doar citesti o carte care iti ofera o posibila directie, deci deschide bine ochii, inima si sufletul, pentru ca raspunsul la aceasta intrebare existentiala poate sa vina printr-una din caile la care ai acces.

Totul e sa ai curajul sa intrebi, sa cauti, sa cercetezi, si nu doar sa stai pasiv asteptand sa apara de undeva revelatia.

Nu vine din senin, ci numai daca depui si tu un efort de vointa pentru a ajunge la capatul cautarilor tale!

Scorpion

Tot ce ai nevoie exista deja in calea ta, totul e sa intinzi tu mana si sa iei!

Nu te mai indoi de resursele tale sau de capacitatea ta de a beneficia de ce poate fi mai bun pe lume, pentru ca ai la dispozitie, la modul cel mai concret, o multime de lucruri puse acolo de destin exact pentru tine.

Ai incredere in tine si in calitatile tale, crede ca drumul pe care mergi duce acolo unde doresti si profita de tot ce ti se presara din abundenta pe acest drum.

Existenta ta e cel mai frumos dar dat de sus, deci apreciaza mai mult ce ai si ce esti, pentru ca este exact ce-ti trebuie. Nu visa la ceva ce nu e pentru tine, ci bucura-te cu ce ai deja la indemana!

Săgetător

De unde nici nu te asteptai ca mai poate iesi ceva bun, te trezesti cu o surpriza de zile mari ce te propulseaza direct in varf.

Aveai sperante mediocre cu privire la sansele de reusita ale unui proiect, dar iata ca vestile care vin astazi sunt mai bune decat ai fi sperat.

Tu esti responsabil de victorie, nu e o chestiune de noroc, pentru ca, desi totul parea banal, ai sperat mai departe ca vei ajunge la apogeu.

Gandirea pozitiva poate avea efecte excelente, chiar si atunci cand nimeni nu-ti spune ca se poate ajunge la succes, ca atare nu te lasa influentat de cei care se multumesc cu putin, ci continua sa speri ca se poate si mai bine.

Capricorn

Lumea si asa te priveste uneori ca si cum ai fi de pe alta planeta, pentru ca esti mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere.

Dar nu trebuie sa renunti la viele tale inalte doar pentru a le fi lor pe plac. Fii tu asa cum esti, mergi pe drumul tau, chiar daca pare complet paralel fata de al multora din jurul tau.

Tu esti cu un pas inaintea tuturor si e normal sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Esti mai evoluat din multe puncte de vedere, mental spiritual, emotional, si n-are rost sa renunti la stacheta ta foarte ridicata doar pentru a fi in rand cu restul lumii. N-au decat sa te urmeze ei pe tine acolo, sus!

Vărsător

Fii cinstit cu tine insuti si spune-ti, in sinea ta, ca e timpul sa te schimbi, sa modifici ceva la tine.

Nu are rost sa-ti fie frica de aceasta renastere, pentru ca oricum presimteai ca vine, dar te tot tineai de ceea ce cunosteai deja, ca nu cumva sa gresesti.

N-ai motive de teama, esti in cea mai buna perioada de remodelare a propriului tau eu, dar trebuie sa recunosti cat se poate de sincer ca nu tot ce ai, ce stii, ce faci e perfect, si de acolo e bine sa incepi marea transformare.

Priveste-te ca si cum n-ar fi vorba de tine si spune cu mai mult curaj si cu sinceritate: ar trebui sa..., ar fi bine pentru tine sa..., e in avantajul tau sa... si apoi chiar sa pui in aplicare propriile indrumari.

Pești

Pune-ti mai mult creativitatea la treaba, trecand la nivelul urmator al marilor tale planuri care evolueaza foarte bine.

De fapt, esti prins intr-un angrenaj atat de pozitiv, incat treci din succes in succes, ca si cum ai urca pre o scara ce va duce in final la implinirea visurilor tale.

Mergi mai departe in acelasi ritm, investeste aceleasi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru ca tu singur iti creezi lumea.

Chiar daca unii vor spune ca visezi frumos si tu construiesti de fapt o lume de basm, atat timp cat tu crezi in ea, va capata contur foarte repede. Creezi cu gandul ceea ce vrei sa obtii iar reusita nu e departe!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel