Horoscop, miercuri, 19 iunie 2019

Taurii sunt încurcaţi în gura propriilor gânduri
Taurii sunt încurcaţi în gura propriilor gânduri

Horoscop. Gemeni să nu-și  asume riscuri suplimentare în această zi, iar Fecioarele nu trebuie să permită invidiei şi orgoliului să le conducă ziua.

Berbec

Berbecii, în această zi, îşi vor pune la cale un plan întocmit în urmă cu multă vreme. Asumaţi-vă riscul, mai ales în dragoste, pentru că este o perioadă fructuoasă din punct de vedere sentimental. Ieşiţi, flirtaţi, distraţi-vă şi cunoaşteţi oameni noi. Doar aşa vă veţi oferi o pauză de la stresul cotidian şi în plus, v-aţi putea găsi perechea.

Taur

Taurii sunt încurcaţi în gura propriilor gânduri. Înainte de a vă implica în afaceri, încercaţi să gândiţi lucrurile în profunzime, să vă analizaţi şansele de câştig şi paşii pe care urmează să îi faceţi. Cereţi şi acceptaţi sfaturile celor apropiaţi, mai ales dacă vă cunosc destul şi ştiu prin ce treceţi în această perioadă.

Gemeni

Gemeni, nu vă asumaţi riscuri suplimentare în această zi. Alegeţi carea uşoară, sigură şi staţi departe de conflicte. Este o perioadă bună în dragoste, dar nu şi în afaceri. Fiţi cu băgare de seamă în privinţa coelgilor de serviciu sau a superiorilor. Ar fi o idee înţeleaptă să vă căutaţi bunăstarea în altă parte.

Rac

Racii promit să nu mai fie afectaţi în plan emoţional, însă evenimentele curente nu vor fi lipsite de lacrimi. Se prea poate ca emoţia unui spectacol sau a unui anunţ important de familie să vă stârnească, iar fericirea pe care o veţi simţi în interior să se reverse asupra celor din jur. Este o zi bună.

Leu

Leul în această zi este predispus unui risc de conflict cu el însuşi. Poate că fobiile din copilărie se vor înrăutăți sau visele care apar dintr-un proiect extrem de ambițios vor apărea din nou. Încercați să scăpați de puterea acestor gânduri care vă macină. De asemenea, există o șansă ca membrii apropiați ai familiei sau un prieten care se confruntă cu o dramă de viață să necesite atenție. La locul de muncă, se recomandă menținerea neutralității în cazul oricăror conflicte.

Fecioară

Fecioara nu trebuie să permită invidiei şi orgoliului să îi conducă ziua. Învață să te bucuri de succesul celor dragi. În caz contrar, puteți petrece această zi pe cont propriu. Orice idei care vizează creația sunt binevenite. Ar putea fi util să protejaţi pe cei care sunt mult mai slabi. De exemplu nou-venitul de la locul de muncă ar avea nevoie de ajutor. Cei care intenționează să înceapă o poveste dragoste aventuroasă ar trebui să reflecte încă o dată asupra consecințelor acestui pas.

Citește mai multe pe observator.tv


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy