Horoscop, miercuri 15 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Săgetătorii fac tot posibilul să nu rămână singuri mult timp
Săgetătorii fac tot posibilul să nu rămână singuri mult timp

Horoscop. Berbecii au destul curaj pentru a înfrunta diversele evenimente provocatoare apărute la locul de muncă.

Berbec

Ai destul curaj pentru a înfrunta diversele evenimente provocatoare apărute la locul de muncă. Vei resimți totuși presiunea șefilor.

Taur

Venus se apropie de un aspect armonios cu Uranus, fapt ce te face mai dulce și disponibil în a-i asculta și pe ceilalți chiar dacă nu crezi o iotă din ceea ce spun.

Gemeni

Mercur a scăpat de tensiunea lui Saturn, dar tu încă ești foarte atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Și exact asta trebuie să faci.

Rac

Îți schimbi prea des părerea. Lumea o să creadă că o faci intenționat sau că vrei să îi minți. Tu știi că nu este adevărat și le vei dovedi.

Leu

Primești prea multe cerințe la locul de muncă și te confrunți și cu refuzul unor colegi. Nu este cazul să disperi, ci doar să ai puțină răbdare.

Fecioară

Astăzi ești mai introvertit. Încă de dimineața ai tot felul de gânduri neplăcute pe care cu greu le vei stâpâni. Tendința de izolare nu te ajuta la nimic.

Balanță

Nu reușești deloc să dormi bine. Și pe durata întregii zile, capacitatea ta de funcționare la cote bune va fi destul de scăzută.

Scorpion

Consideri că ai fost prea rău față de un prieten. Încearcă să dregi situația și ai să vezi că te vei simți mai bine. Nu oferi străinilor detalii din viața personală.

Săgetător

Faci tot posibilul să nu rămâi singur mult timp. Ai nevoie de compania celorlalți și ești în stare să îți consumi destule resurse în acest sens.

Capricorn

Șefii vor ca tu să îți asumi un proiect măreț, însă ai nenumărate temeri. Vei încerca să le comunici asta în speranța că vei mai primi și alte ajutoare.

Vărsător

Dacă nu îți asculți intuiția, vei greși enorm în orice domeniu al vieții cotidiene. Nu este cazul să urmezi sfaturile altora, mai ales pe plan financiar.

Pești

Fii generos cu alții, însă fă-o necondiționat. Că dacă nu, vei obține exact efectele nedorite. Evită conflictele cu autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel