Horoscop, miercuri, 15 august 2018

StiriDiaspora Team / 14 aug 2018, 18:16 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop, 15 august 2018, BERBEC

Eşti blocat într-un punct din care nimic nu mai mişcă, nimic nu mai înaintează. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale în desfăşurare. Dacă trebuie să stai pe loc, e semn că e bine să mai analizezi un pic situaţia: de unde vii şi încotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru că sigur ai scăpat ceva din vedere.

Ca atare nu trata acest impas ca pe capătul eforturilor tale înainte de a renunţa, ci dimpotrivă, ca pe o necesitate urgentă de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei găsi soluţii şi apoi le vei pune în aplicare pentru a duce mai departe ce ai început. Chibzuieşte deci, la rece, pentru că informaţiile cele mai bune vin către tine din diverse direcţii.

Horoscop, 15 august 2018, TAUR

Eşti capabil să te cerţi cu toată lumea dacă ideile tale nu sunt acceptate, pentru că eşti convins că ai dreptate. Nu neapărat contradicţiile te deranjează (dimpotrivă, acestea te stimulează să te mobilizezi pentru a fi şi mai convingător în argumentaţie), ci rezervele celor care te ascultă.

Nu spun nici da, nici nu, ridică din sprânceană suspicioşi şi nu-şi exprimă opinia, iar incertitudinea te face să-ţi pierzi cumpptul. Preferi un refuz, o luptă de idei, o controversă aprigă, decât o atitudine rece şi distantă care nu transmite nimic.

Horoscop, 15 august 2018, GEMENI

Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci apar diverse neînţelegeri, mai ales de natură financiară. Soţul nu este de acord cu lista de cumpărături a soţiei, iar soţia nu pare a fi prea încântată d e deciuziile parternerului de viaţă, ca atare conflictele dintre bărbat şi femeie pot ajunge azi într-un punct de maxim, în care orgoliile sunt gata să răbufnească.

Fă un efort să-ţi cotrolezi reacţiile impulsive, ca să nu strici o zi de duminică ce ar putea fi petrecută mult mai frumos.

Horoscop, 15 august 2018, RAC

Fii foarte precaut în orice tip de tranzacţie, deoarece există riscul să fii înşelat sau să comiţi o eroare greu de reparat. Poţi bate palma cu o persoană care nu merită încrederea ta şi care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunăvoinţa ta pentru a obţine ceva în avantajul propriu.

Numără cu atenţie restul la cumpărături, stai cu ochii pe portofel în inghesuială şi citeşte bine clauzele contractelor pe care eşti gata să le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai târziu.

Horoscop, 15 august 2018, LEU

Azi eşti foarte preocupat de sănătatea ta şi, pentru că ai starea necesară pentru a-ţi analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbările ce pot fi făcute chiar de azi pentru o viaţă mai bună. Stai şi cântăreşti atent ce îţi face bine şi ce nu şi iei nişte decizii legate de restabilirea armoniei în regimul tău de viaţă.

Poate decizi să consumi mai raţional unele alimente cu care nu te împaci bine, reduci medicamentele şi sau creşti consumul de apă, minutele dedicate mişcării sau modului în care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes dacă te ocupi mai mult de propriul organism!

Horoscop, 15 august 2018, FECIOARĂ

Ieşi în lumea largă, în medii cât mai aglomerate şi mai populate, pentru că cele mai bune lucruri acolo se întâmplă. Te poţi aştepta la adevărate miracole (mici sau mari, tot miracole sunt), pentru că acolo, în aceste medii pestriţe, poţi găsi minunea când nici nu mai sperai că poate exista o soluţie.

Îl vei privi ca pe eroul tău salvator, deoarece intervine într-o problemă personală pe care nu mai ştiai cum s-o gestionezi, deci nu insista să te descurci singur când undeva afară, în lume, se află salvarea ta! Caut-o, primeşte-o şi bucură-te cu recunoştinţă că s-a întâmplat!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy