Horoscop, miercuri, 12 iunie 2019

Crișan Andreescu |
Data publicării:
Vărsătorii sunt într-o continuă agitaţie
Vărsătorii sunt într-o continuă agitaţie

Horoscop. Scorpionii să petreacă timpul înconjurat de cei dragi,  oferndu-le îngrijire, afecţiune şi vibraţii pozitive. Pentru Săgetători, ziua de miercuri nu aduce nimic special.

Balanţă

Astăzi păstrează tăcerea. E crucial să îţi restabileşti echilibrul emoţional, să te înţelegi pe tine însuţi şi să înţelegi mai ales modul în care tu acţionezi, mai ales atunci când eşti la o răscruce de drumuri în viaţă. Urmează o provocare uriașă, vei avea de rezolvat o mare problemă personală sau una legată de carieră, aşa că e recomandat să petreci o zi calmă.

Scorpion

Petrece timpul înconjurat de cei dragi, astăzi, oferă-le îngrijire, afecţiune şi vibraţii pozitive. Sunt şanse ca un eveniment din familie să fie de neuitat. E esenţial să moderezi apetitul de a cheltui, dacă mergi la cumpărături, pentru a păstra situaţia financiară echilibrată. Există riscul să cheltuieşti mai mult decât ar fi cazul, iar apoi să regreţi asta.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de miercuri nu aduce nimic special. O rutină plictisitoare, fără drame sau senzaţii tari. Totul merge ca pe roate, exact cum v-aţi planificat. La serviciu, totul merge strună, iar şefii nu mai prididesc în a vă lăuda efortul. Seara, vă veţi relaxa cu prietenii sau cu o carte în liniştea căminului. Este posibil ca o rudă să aibă nevoie de ajutorul vostru, însă reuşiţi să o refuzaţi elegant. De asemenea, există riscul unui conflict în familie, cel mai probabil cu copii, în cazul în care suntenţi părinţi.

Capricorn

Capricornii vor uita, astăzi, de toate problemele şi se vor bucura de razele soarelui de vară. Dacă, dintr-un anumit motiv, sunteți ocupați cu munca, nu vă faceți griji. Reuşiţi să încheiaţi cu succes toate sarcinile care vă revin. Seara, totuși, este un moment bun pentru întâlniri romantice, declarații de dragoste sau plimbări sub cerul nopții. Acest lucru este valabil atât pentru cei singuri, cât și pentru cei care se află deja într-o relație.

Vărsător

Vărsătorii sunt într-o continuă agitaţie. Veţi avea parte de vizite inopinate, de oaspeţi neanunţaţi şi de convorbiri telefonice nesfârșite. Dacă toate cele de mai sus nu vă convin, astrele vă recomandă o scurtă vacanţă. Dimineața, plecați de acasă, fiți îndrăzneți. Opriți telefonul, Internetul și bucuraţi-vă de natură alături de oamenii pe care îi iubiţi.

Pești

Peştii vor fi subiectul bârfelor la serviciu. Se vorbeşte despre voi pe holuri şi nu aveţi nicio putere să puneţi capăt situaţiei. Sfatul astrelor este să ignoraţi problema pentru că totul va trece de la sine. Dacă interveniţi, nu faceţi decât să inflamaţi spiritele. Seara, liniştea căminului vă va oferi confortul psihic de care aveţi nevoie. Vă puteţi delecta cu un film bun împreună cu persoana iubită.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel