Horoscop, miercuri, 11 iulie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

BALANȚĂ

Lumea te ajută să scoţi ce ai mai bun din tine, pentru că prezenţa unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a ieşi dintr-o pasă dificilă. Ei te susţin, te îmbărbătează, îţi arată cât de bun eşti, şi primeşti încurajările lor ca pe o porţie de vitamine.

Renaşti, pur şi simplu, eşti mai sigur pe tine, mai încrezător, pentru că te simţi susţinut de aceşti oameni care au încredere în tine. Numai în medii populate, cu cât mai multe persoane te simţi în largul tău, ca atare ieşi unde vezi cu ochii pentru a întâlni oameni cât mai diverşi. Fiecare are ceva interesant să-ţi transmită.

SCORPION

Eşti în faţa unui proiect important şi nu ai voie să te abaţi de la regulile impuse de alţii mai puternici. Eşti şi tu suficient de bine pregătit pentru a face faţă cu brio, te-ai maturizat în ultime vreme şi ştii exact ce ai de făcut pentru a face totul aşa cum ţi se cere.

Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie, ca atare demonstrează cât de bun eşti în domeniul tău de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că ştii exact ce ai de făcut şi respecţi perfect legile şi regulile.

SĂGETĂTOR

Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum. Dacă ai putea, ai începe să clădeşti deja aceste planuri, dar trebuie să accepţi că există un ritm pentru toate, nu are rost să te grăbeşti.

Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru că mai înveţi ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la construcţia respectivă, mai completezi visul cu unele elemente, şi dacă totul ar evolua prea rapid spre ţinta cea mare, ai descoperi că nu a ieşit chiar aşa cum ai fi dorit. Bucură-te că ai timp destul la dispoziţie pentru a ridica acest edificiu exact aşa cum îl visezi!

CAPRICORN

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile şi te laşi îmbrăţişat de emoţii, de senzaţii, de trăiri, de fluturii din stomac. Poate fi ziua când chiar Cupidon bate la uşa ta ca să-ţi aducă o surpriză minunată sau te transformi tu în mesagerul iubirii.

Trimite iubire în jurul tău la cote maxime, pentru că ai de unde oferi, inima ta e plină, dă pe afară de sentimente puternice ce se cer împărtăşite, eliberate, transmise în eter, către cei care au nevoie de această energie minunată! Inima ta bate mai tare, poate pentru că şi tu primeşti pe tavă gesturi superbe de afecţiune, ce te fac să spui că eşti fericit şi că îţi place această senzaţie fantastică de a iubi şi a fi iubit cu adevărat!

VĂRSĂTOR

Trebuie să vii cu picioarele pe pământ şi să te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi, pentru că a ajuns la un nivel în care nu-ţi poţi permite să-l laşi să se ducă unde vrea. E nevoie de control, de claritate mentală, de o strategie eficientă, de siguranţă în tot ce faci, arătând că eşti un om matur care ştie foarte bine ce face.

Deşi nu eşti genul care priveşte lucrurile atât de strict şi de rigid, de data aceasta ţi se cere o astfel de atitudine ca să nu scapi nimic din vedere. Apleacă-te asupra sarcinilor asumate cu maximă seriozitate, pentru că nu e de glumit: în joc sunt renumele tău, imaginea ta profesională, veniturile tale, stabilitatea ta de zi cu zi. Comportă-te ca un om responsabil!

PEȘTI

Un fulger îţi trece astăzi prin minte care te duce, parcă, în alte timpuri. E o amintire ciudată, nu-ţi dai seama de unde vine, pentru că, deşi pare familiară, nu e legată de tine. E o amintire din vieţi anterioare, pentru că azi se creează o punte fină de legătură între cel care eşti acum şi cel care ai fost cu secole în urmă, când ai mai trăit pe acest pământ.

Datoriile tale karmice revin în actualitate, poate întâlneşti persoane cu care ai mai interacţionat în alte vieţi sau ai acel sentiment de deja vu, cum că ai mai fost pe aici, ai mai trăit evenimentele acestea, ai mai trecut prin astfel de situaţii, deşi nu poţi spune clar când şi unde. Se leagă o relaţie specială cu vieţile anterioare, de parcă ceva învăţat atunci te poate ajuta acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel