HOROSCOP, miercuri 11 aprilie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Balanță

Nu asculta ce spun ceilalti despre faptele tale, nici despre proiectele la care iti aduci din greu contributia. Ei nu au de unde sa stie cata pasiune investesti tu in acest sens, nu iti cunosc puterile sau resursele, ca atare bazeaza-te pe principiul taci si faci si abia la urma le vei arata tuturor ce ai realizat.

Faptele vorbesc de la sine, ca atare mergi pe calea ta in stilul tau personal chiar daca multi, de pe margine, te critica sau te imping in alte directii. Nu conteaza ca lucrurile evolueaza mai lent decat ar dori unii, deci nu te abate de la ritmul propriu. Tu esti pe calea cea buna: a ta!

Scorpion

Te comporti ca o closca ce sta permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie marita de control asupra celor pe care ii iubesti. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fa o distinctie clara intre cele doua atitudini, ca sa nu exagerezi cu dorinta de a face bine cu orice pret.

Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei vointe. Gandeste-te si la ce-si doreste cel din fata ta, la ce ii place, la ce nu-i place, pentru ca nu e obligatoriu sa accepte interventia ta, chiar daca tu ai impresia ca e iubire pura.

Respecta-i libertatea de a spune nu, pentru ca daca nu accepta gestul tau de iubire nu inseamna ca te iubeste mai putin. Vrea sa-si controleze el propria sa viata!

Săgetător

Nu esti bine inteles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn ca nu le-ai explicat foarte clar ce intentii ai. Vorbeste-le pe intelesul lor, concis si la obiect, nu te abate de la subiect, pentru ca mesajul tau trebuie sa fie perceput corect daca nu vrei sa se nasca tensiuni inutile.

Unii pot trata orice critica venita de la tine, chiar si una meritata, ca atac la persoana, tocmai de aceea trebuie sa ai grija ce cuvinte folosesti.

Nu-ti ascunde parerile, spune-le sincer in fata, dar fa-o in asa fel incat sa nu generezi suparari din cauza unor eventuale interpretari eronate. Nu-ti convine ceva? Exprima-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.

Capricorn

Se citeste pe chipul tau o mai mare siguranta, incredere deplina in ceea ce reprezinti, atitudine ce te va ajuta sa duci la indeplinire cu succes orice activitate care depinde de tine.

Faptul ca esti atat de sigur pe tine te sustine in orice actiune care necesita un consum mare de energie, care cere rezistenta, vointa si rabdare.

Ai convingerea ca la finalul acestui efort sustinut te asteapta un moment de glorie, care va incununa cu succes o etapa de lunga durata in care ai investit tot ce aveai mai bun. Cat timp te privesti pe tine insuti cu un tonus atat de pozitiv, reusita nu e departe!

Vărsător

Nu iti plac discutiile in contradictoriu, dar nici nu stii sa le aplanezi. Toata diplomatia pe care o pui in joc de cate ori intri in contact cu persoanele mai nervoase din fire pare sa fie inutila, pentru ca nu le poti domoli patima cu care abordeaza orice subiect.

Desi esti de parere ca orice conflict poate fi aplanat daca tonul este tinut pe un teren mai pasnic, ceilalti sunt de alta parere si actioneaza de fiecare data agresiv, crezand ca totul se rezolva prin forta. Incearca sa nu-i iriti mai mult decat ai putea suporta!

Pești

Singuratatea iti prieste de minune, caci e in avantajul tau sa te retragi in lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante.

Numai in liniste deplina, departe de iuresul lumii, poti gasi azi raspuns chiar si la cele mai complicate intrebari. O discutie intre patru ochi cu o persoana mai in varsta te va elucida in privinta multor probleme existentiale in care te simti blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul sa le recunosti.

Spune-i ce te doare, pentru ca e acolo sa te ajute, iar secretul e in siguranta la el!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel