Horoscop, marți 28 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Berbecii vor pierde mai mult timp ca niciodată pentru a efectua orice sarcină
Berbecii vor pierde mai mult timp ca niciodată pentru a efectua orice sarcină

Horoscop. Un coleg se poartă într-un mod dubios față de Nalanțe, iar aceștia își dau seama că are sentimente pentru ei.

Berbec

Vei pierde mai mult timp ca niciodată pentru a efectua orice sarcină. Oboseala își spune cuvântul, fapt ce te necăjește.

Taur

Ai un program foarte încărcat și nu știi cum să te împarți pentru a mulțumi pe toată lumea. Prietenii vor comenta, dar chiar nu ai timp ca altădată pentru ei.

Gemeni

Primești susținere în carieră de la persoane cu autoritate pe care le-ai evitat până acum. Chiar și așa, tot ești confuz în ceea ce le privește.

Rac

Astăzi vrei să faci fapte bune, să îi ajuți pe cei nevoiași sau să îi ghidezi pe cei fără experiență. Totuși ar fi bine să nu ai mari așteptări de la ei.

Leu

Primești favoruri sau mici atenții de la pesoanele dragi, dar și de la admiratori. În a doua parte a zilei, este posibil să fii mai confuz, deci nu lua decizii importante.

Fecioară

Dacă ești într-o relație, vei visa toată ziua la cum o poți îmbunătăți. Dacă ești singur, îți vei imagina cum vrei să arate partenerul perfect.

Balanță

Un coleg se poartă într-un mod dubios față de tine, iar tu îți dai seama că are sentimente pentru tine. Încearcă să nu profiți de asta.

Scorpion

Clipele pe care le vei petrece astăzi în compania persoanei iubite sunt de neuitat. Romantismul și pasiunea vor fi la cote mari.

Săgetător

Asta este ziua în care te poți învoi de la locul de muncă pentru a te ocupa de locuința ta, mai ales dacă ai de reparat ceva sau de redecorat o cameră.

Capricorn

Te trezești cu o doză de empatie care te va ajuta să treci peste orice greutate a zilei. Îi vei înțelege pe ceilalți și nu vei mai fi la fel de exigent.

Vărsător

Sfatul astrelor este să eviți să mergi prin magazine sau să intri pe site-uri care au reduceri. Vei fi tentat să cheltuiești și banii pe care nu îi ai.

Pești

Ești protagonistul zilei. Oriunde te duci, orice ai face, vei fi apreciat și lăudat. Până la urmă, chiar meriți. Doar ești o persoană generoasă și înțelegătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel