Horoscop, marți 25 decembrie, 2018

Horoscop. Capricornii văd lucrurile diferit, dintr-un alt unghi decât restul lumii, pentru că știu să ascultede pe margine, fără prea mult zel, așa cum fac unii. O zi minunată la orizont pentru Balanță, e veselie, e distracție, e gălăgie, și toate emoțiile sunt la cote maxime.

Horoscop, 25 decembrie 2018, BALANȚĂ

O zi minunată la orizont, e veselie, e distracție, e gălăgie, și toate emoțiile sunt la cote maxime. Simți că trăiești cu adevărat și fiecare acțiune la care participi te face să te simți excelent. E o zi în care poți spune cu mâna pe inimă că ești fericit și simți și nevoia să împărtășești fericirea cu cei la care ții.

Râzi, glumești, dansezi, cânți, glumești, faci complimente, toate acele manifestări sonore, vizibile, sincere pe care simți nevoia să le eliberezi atunci când toate merg bine. O veste bună din familie vă adună pe toți aproape ca să vă bucurați laolaltă, deci să nu te mire că, azi, la asa de Crăciun, afli vești speciale: despre o nuntă, un copil, o mare realizare. La mulți ani!

Horoscop, 25 decembrie 2018, SCORPION

Așa ți-ar veni să spui cuiva vreo două! Dar încearcă să te privești prin ochii celor din jur și să te pui un pic în pielea celorlalți ca să-ți dai seama ce și-ar dori ei de la tine în această zi. Chiar dacă unii ar merita o muștruluială, chiar dacă limba ta ascuțită se abține cu greu de la vreo replică răutăcioasă, rezistă acestei ispite și lasă-i pe alții să să desfășoare cum vor, chiar dacă intră în contradicție cu așteptările tale.

Dacă unii uită de bune maniere și de amabilitate tocmai azi, nu trebuie să cazi și tu în aceeași capcană și să fii ca ei. Vezi la ei defectele și așa le poți controla pe ale tale – să bei prea mult, să faci glume nesărate, să pupi pe toată lumea, chestii din acelea care sigur irită pe cineva! – pentru că nu e momentul să fii rău. Știi refrenul: de Crăciun fii mai bun. Cântă-ți-l în gând toată ziua! La mulți ani!

Horoscop, 25 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Se aranjează în așa fel lucrurile la masa de Crăciun încât ai, la un moment dat, ocazia să vorbești mai mult despre marile tale aspirații, despre marile tale vise. E o bucurie să vezi că ceilalți te aplaudă, te încurajează și te susțin să mergi mai departe spre îndeplinirea lor.

Mai mult, în anturajul tău s-ar putea afla cineva care a avut același vis, l-a atins cândva și acum ți-ar putea împărtăși ceva din experiența sa. Urmează-i sfaturile și exemplul pentru că, dacă lui i-a mers, de ce n-ar merge și la tine? Sfaturile sale ți-ar putea alimenta și mai tare dorința de a ajunge acolo cât mai repede, că ai fi în stare să te apuci chiar de azi să îl construiești. La mulți ani!

Horoscop, 25 decembrie 2018, CAPRICORN

Tu vezi lucrurile diferit, dintr-un alt unghi decât restul lumii, pentru că știi să asculți de pe margine, fără prea mult zel, așa cum fac unii. Tu taci și analizezi la rece, ca un înțelept care ascultă opiniile tuturor, ca la final să-și exprime părerea.

Așa vei face și tu azi: toată lumea vorbește, spune, discută, iar tu mai mult taci și privești detașat de pe margine, convins că, la finalul zilei, va veni momentul tău de glorie în care, în sfârșit, să deschizi gura. Iar când o faci, spui lucruri pertinente, ca un fel de concluzie la tot ce s-a vorbit. Ești mai zgârcit la vorbe, dar preferi să fii concis și scurt, decât lung la vorbă și slobod la gură. La mulți ani!

Horoscop, 25 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Deși nu e genul tău să stai departe de lume, simți nevoia, măcar pentru câteva ore, să fii doar tu cu tine însuți, singur chiar, să te reculegi, să meditezi, să faci ceva doar pentru pacea și tihna ta interioară.

Nu vei rămâne mult timp în această binefăcătoare liniște, pentru că cineva te va atrage într-o activitate suficient de antrenantă pentru a nu te lăsa dă lenevești sau să dormi prea mult. E contradictorie ziua, pentru că, deși tu ai dori odihnă, apar mai degrabă ocazii de a face ceva interesant, tonic, afară, la zăpadă. Ți-ar face bine, dar tot vei găsi tu o portiță de liniște doar pentru inima ta. La mulți ani!

Horoscop, 25 decembrie 2018, PEȘTI

Se știe că ești unul din oamenii face fac cele mai multe sacrificii de dragul altora, și azi, când ai fi sperat să primești și tu ceva în schimb, faci exact același lucru: iar concesii, iar sacrificii, iar compromisuri, doar pentru a face altora pe plac.

O faci și de data aceasta, nu te deranjează, dar tot rămâne un mic gol în sufletul tău, pentru că tare ai fi sperat să vină ziua aceea în care să primești și tu ceva pe placul tău, nu doar să dai și să dai întruna. Vor fi câteva momente pe parcursul zilei când vei accepta condiții care nu-ți convin, dar taci și suporți pentru că doar tu poți face asta. Zâmbești, deși nu-ți vine, dar dacă efortul tău e pentru bucuria altuia, îl faci cu drag. La mulți ani!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy