HOROSCOP, marți, 15 mai, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop 15 mai Berbec

Tu deţii şi conducerea, şi controlul unei acţiuni foarte îndrăzneţe, şi îţi place grozav această postură! Au libertate totală de decizie şi de mişcare, şi te foloseşti din plin de acest avantaj. Când ai asemenea instrumente puternice la dispoziţie, ai curaj să ţinteşti sus, cât mai departe, pentru că drumurile îţi sunt deschise spre succes total.

A sosit momentul să-ţi demonstrezi calităţile, atuurile, deci ia taurul de coarne şi fă un pas în faţă ca să arăţi ce ştii. Orice competiţie în care ai un cuvânt de spus, şi nu eşti un simplu pion pe tabla de şah, te poate avea printre învingători, deoarece dai dovadă de încredere deplină în forţele proprii şi faci tot ce poţi pentru reuşita maximă.

Horoscop 15 mai Taur

Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament.

Eşti convins că fiecare are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi vor da seama de felul cum te-au tratat şi vor repara greşeala. Dai dovadă de atâta înţelegere şi toleranţă, care îi vor dezarma foarte repede pe cei nervoşi şi agresivi, deci nu aluneca şi tu pe aceeaşi pantă!

Horoscop 15 mai Gemeni

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care eşti gata să le iei, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare pentru a face o alegere bună. Mai devreme sau mai târziu îţi vei da seama că te-ai bazat pe o informaţie greşită sau chiar rău intenţionată transmisă de cineva, anume pentru a te face să rătăceşti mai apoi pe căi incorecte.

Verifică de o sută de ori datele, cifrele, detaliile oricărei acţiuni, ca nu cumva să iei de bună o situaţie mincinoasă. Că e vorba de afaceri consistente sau de evoluţia unui proiect important, cineva se interpune în treburile tale cu intenţii clar negative şi te poate face să greşeşti major, deci atenţie în ce te bagi!

Horoscop 15 mai Rac

Eşti tras în prea multe direcţii şi e normal să te ajungă şi pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ţi poţi permite încă o pauză. Faci tot posibilul să te împarţi echitabil între mai multe planuri care cer enorm de la tine, şi totul cu preţul epuizării tale fizice, mentale, psihice.

Nuu te laşi până nu duci la îndeplinire ce ai început şi abia după aceea te poţi gândi la o zi liberă, dar totuşi gândeşte-te la limitele tale. Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decât poţi duce, ca să nu clachezi când ţi-e lumea mai dragă. Învaţă să stabileşti urgenţe, priorităţi, termene, şi să te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

Horoscop 15 mai Leu

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona.

Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăţi sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urât în spatele aparenţelor înşelătoare.

Horoscop 15 mai Fecioară

Nu-ţi convin condiţiile în care lucrezi astăzi, dar nu ai încotro: trebuie să le accepţi ca atare. E un compromis pe care trebuie să-l faci fără regrete, pentru că ceea ce te aşteaptă la final merită efortul. Nu ai cum să fii mulţumit întotdeauna, nu ai cum să le ai pe toate exact aşa cum le doreşti, dar sacrificiile pot fi tolerate din când în când dacă sunt spre binele tău şi spre soluţionarea diverselor probleme.

Taci şi suporţi, nu regreta, nu comenta, ci ai răbdare să descoperi efectele acestor gesturi de imensă îngăduinţă de care dai dovadă. Tu oricum eşti persoana care acceptă cel mai uşor sacrificiile, deci meriţi laude pentru felul cum suporţi totul cu stoicism. Merită, ai să vezi!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel