Horoscop, marți, 12 iunie 2018

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

HOROSCOP BERBEC 12 iunie

Stai şi chibzuieşti profund asupra unei decizii pe care nu ai vrea să o iei la voia întâmplării. E o alegere dificilă, tocmai de aceea ai nevoie de un răgaz pentru a puie în balanţă argumentele. Dacă mai ai nevoie de o a doua părere, consultă pe cineva care a trecut printr-o situaţie similară, dar fă tot posibilul să nu dai răspunsul final tot azi.

În câteva zile ar mai putea apărea câteva elemente în plus care să modifice direcţia şi poate va fi prea târziu să te mai răzgândeşti.

HOROSCOP TAUR 12 iunie

Te concentrezi foarte serios la o activitate de lungă durată, de care eşti conştient că se clădeşte lent şi greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru că ştii foarte bine că e cale lungă până la succes, dar îţi vezi de treabă cu seriozitate.

Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care să fii mândru, de aceea nu aştepţi să-ţi facă nimeni treaba, ci pui mâna pe unelte ca să construieşti singur ceea ce vrei să realizezi. Eşti suficient de bine motivat de ceea ce te aşteaptă la capăt şi ai şi multă răbdare, clădind totul pas cu pas până la forma finală.

HOROSCOP GEMENI 12 iunie

Se apropie un eveniment ce va avea la origine un verdict, o judecată, un răspuns cu tentă oficială pe care îl aştepţi cu sufletul la gură. Optimismul nu te părăseşte nici acum, înaintea momentului decisiv, şi cât timp priveşti totul cu maximă încredere şi laşi gândurile pozitive să dea tonul, totul va ieşi foarte bine!

Nu are rost să te temi de acel răspuns, pentru că el poate fi unul foarte bun, ce va deschide noi perspective pentru tine.

HOROSCOP RAC 12 iunie

Ai alături de tine un om cu care ai o relaţie cu totul specială. Parcă vă cunoaşteţi de-o viaţă, ba chiar mai mult de atât, parcă relaţia voastră trece dincolo de actuala existenţă. Vă cunoaşteţi atât de bine unul pe altul, gândiţi la fel, reacţionaţi la fel şi vă completaţi de minune.

El este ceea ce nu eşti tu şi invers, deci, dacă vă puneţi amândoi la un loc resursele, ar putea ieşi lucruri nemaipomenite. Luptă pentru a păstra această relaţie puternică şi vie, pentru că aveţi amândoi multe de învăţat şi de câştigat unul de la altul şi unul prin altul. Probabil e o relaţie karmică, ce provine din alte existenţe anterioare, şi vă simţiţi în siguranţă împreună.

HOROSCOP LEU 12 iunie

Lumea largă e cea mai mare preocupare a ta şi simţi nevoia să o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie. Poate fi ziua în care îţi planifici deja un viitor concediu, şi se pare că Egiptul este una din atracţiile tale principale. Poate te gândeşti la o mutare de domiciliu şi navighezi pe tot felul de siteuri imobiliare legate de acest mare scop.

Sau, dacă nu poţi pleca literalmente la drum, ai aceeaşi pasiune de explorator în tine când devorezi ghiduri de călătorie sau cărţi despre culturi îndepărtate, legende orientale despre vremuri de demult, pentru că mai ales acea zonă a lumii, Orientul, te fascinează în mod special. Parcă ceva te cheamă acolo!

HOROSCOP FECIOARĂ 12 iunie

Nu te crampona de o singură variantă pe care o ai deocamdată la îndemână, pentru că încă nu au apărut toate opţiunile posibile. Eşti încă pe drumul cel lung către rezultatul visat, deci nu trebuie să te grăbeşti nici să extragi concluzii, nici să-ţi exprimi ultimul cuvânt, nici să iei decizii finale, de vreme ce vor mai apărea detalii importante pe parcurs.

Ia-ţi un răgaz suficient de timp de analiză, de studiu, de comparaţie, de acumulare de informaţii suplimentare, şi abia la final, după ce vei fi adunat deja suficiente resurse, să alegi cea mai bună idee. Eşti încă la faza de adunare de informaţii şi nu te mulţumi cu una – două. Se poate să aduni mai multe!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel