Horoscop, marți, 10 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Relația de cuplu a Racilor trebuie dusă într-o zonă mai matură
Relația de cuplu a Racilor trebuie dusă într-o zonă mai matură

Horoscop. Scorpionii pun  în balanță nevoia de siguranță cu nevoia de a fi iubit și apreciat și reușesc să găsească un echilibru.

Berbec

Prietenia nu are ce căuta la locul de muncă. Înțelegerea, empatia și toleranța sunt permise în mediul profesional, dar nu trebuie să devii prieten cu superiorii.

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn, fapt ce te va face foarte înțelept și dornic să înțelegi care au fost faptele tale care te-au adus în acest punct.

Gemeni

Primești ajutor sau o serie de resurse de la cine nu te aștepți. Ai vrea să mulțumești sau să îți arăți aprecierea, însă te vei lovi de un zid de răceală.

Rac

Relația de cuplu trebuie dusă într-o zonă mai matură. Îți dai seama că atât tu, cât și partenerul ați fugit de responsabilitate și acum nu se mai poate.

Leu

Reacțiile colegilor tăi sunt ca un duș cu apă rece. Te vor pedepsi repede și prea ușor pentru fapte nu foarte grave. Comportamentul lor este foarte deranjant.

Fecioară

Dacă ai copii, este cazul să fii mai atent la nevoile lor. Pentru ceilalți, ziua va fi foarte apăsătoare din punct de vedere emoțional.

Balanță

O ființă este cu adevărat liberă atunci când nu trăiește în funcție de validarea celorlalți. Asta va trebui să înveți tu astăzi, că nu ești ceea ce zic ceilalți.

Scorpion

Pui în balanță nevoia de siguranță cu nevoia de a fi iubit și apreciat și reușești să găsești un echilibru. Te preocupă enorm bunăstarea celor dragi.

Săgetător

Nu mai vrei să taci atunci când te deranjează ceva. Astăzi crezi în potențialul tău și vei comunica mult mai ușor cu persoanele de care te-ai temut.

Capricorn

Dacă vrei să cucerești o persoană, astăzi este o zi nemaipomenită. Astrele te favorizează și pentru a crea clipe romantice pentru partener.

Vărsător

Te străduiești să îți menții calmul la locul de muncă, dar fără prea mari rezultate. Tensiunea creată de superiori îți va dăuna foarte mult.

Pești

Vei avea revelații și dezamăgiri față de un prieten la care ții foarte mult. Inițial, vei fi foarte supărat, dar îți dai seama că nu are rost să consumi energie degeaba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel