Horoscop, luni, 8 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Gemenii sunt puși pe treabă
Gemenii sunt puși pe treabă

Horoscop. Berbecii ar putea începe săptămâna cu stângul, dacă nu reușesc să-și stăpânească emoțiile, pe când Leii trebuie să creadă în ei înșiși  şi să privească cu încredere înainte. 

Berbec

Berbecii ar putea începe săptămâna cu stângul, dacă nu reușesc să-și stăpânească emoțiile. O discuție în contradictoriu cu persoana iubită se transformă rapid într-o furtună, pe care nativii din zodia Taur nu au nici capacitatea și nici dorința de a o opri. Câteva momente de singurătate ar putea face minuni. La serviciu e momentul prielnic pentru a cere o mărire de salariu.

Taur

Taurii au chef de petreceri ca-n liceu, iar asta nu ar fi neapărat o problemă, doar că e luni iar oamenii au cu totul alte preocupări. Însă prietenii la nevoie se cunosc. Vreo câțiva sunt dispuși să-și sacrifice seara la o raită prin baruri, în căutarea sufletului pereche. Atenție, însă. Stropită cu prea mult alcool, căutarea s-ar putea sfârșit într-o singurătate deprimantă, cu dureri de cap și un buget serios afectat.

Gemeni

Gemenii sunt puși pe treabă. La serviciu dau dovadă de o productivitate care stârnește invidia colegilor, iar nici după terminarea programului nu se lasă mai mai prejos. Curățenie generală, schimbări prin garderobă, o rețetă sănătoasă gătită acasă, dar și un mic ajutor dat prietenilor îi va transforma pe nativii din această zodie în adevărați eroi, numai buni de căsătorit. Mai rămâne de găsit persoana potrivită. Activitate care le va ocupa, ca în fiecare noapte, gândurile celor din Gemeni.

Rac

Racii ar face bine să lase trecutul în urmă. Și nici viitorul nu ar trebui să le ocupe atât de mult timp. Contează doar ce se întâmplă pe moment. Cei singuri ar trebui să iasă cât mai des, pentru a cunoaște persoane noi și interesante, care să le dea un nou impuls. Spre seară o conversație sinceră cu un prieten apropiat va scoate la iveală lucruri nespuse, pe care niciunul nu le-a bănuit.

Leu

Astăzi trebuie să crezi în tine şi să priveşte cu încredere înainte. Nu-i băga în seamă pe contestatari, nu e cazul să te împiedici de obstacolele mici. Este momentul potrivit pentru a-ţi impune autoritatea la birou şi pentru a le arăta colegilor că nu e cazul să-ţi pună sub semnul întrebării ideile. Pe de altă parte, la capitolul finanţe nu stai foarte bine astfel că cel mai bine ar fi ca astăzi să cumperi doar ce ai nevoie.

Fecioară

Este o zi desfăşurată sub capitolul mândriei. Trebuie să fi mândru de tine, de copiii tăi sau de apropiaţii tăi. În plus, ai mari şanse să dai lovitura şi pe plan financiar, cu o tranzacţie unică ce îţi aduce o creştere semnificativă a încasărilor. Asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu banii în stânga şi în dreapta. Trebuie să fi cumpătat. De asemenea, ai grijă la sănătate. Este o perioadă în care eşti predispus la probleme dezvoltate din cauza frigului.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel