Horoscop, luni, 6 mai 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Racii ar face bine să comunice mai puțin și să asculte mai mult
Racii ar face bine să comunice mai puțin și să asculte mai mult

Horoscop. Încurcați în hârtii și drumuri, Taurii visează la escapade romantice și cine la malul mării. Intenţiile bune de astăzi ale  Leilor pot fi zădărnicite de persoane care să caute motive ascunse în faptele tale altruiste. 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu reacționeze la orgoliu, chiar dacă sunt puși în fața unor situații delicate. Încearcă să răspunzi provocărilor cu un calm desăvârșit, specific celor care știu ce pot și încotro se îndreaptă. Și nu uita să râmbești, vei dezarma adversarul în doar câteva secunde. Spre seară e posibil să primești o veste neașteptată din partea unui prieten. Dacă poți, oferă ajutorul, însă în anumite condiții, pentru a nu crea un precedent.

Taur

Încurcați în hârtii și drumuri, Taurii visează la escapade romantice și cine la malul mării. Din păcate, nu prea au cu cine și cu ce, însă situația se poate schimba în orice clipă. Pentru asta nu trebuie să refuzi nicio invitație, oricât de plictisitoare ar părea. Marile aventuri pornesc de la un telefon și o cafea băută cu persoana potrivită. Nu înceta să visezi, pentru că visele devin realitatea, mai devreme sau mai târziu.

Gemeni

Gemenii sunt curprinși de o lene de proporții cosmice. Iar asta nu e tocmai bine, în special în prima zi a săptămânii, când șefii se așteaptă la o cu totul altă atitudine. Fără un scop clar ziua va trece dureros de lent. Sună un prieten apropiat și programează o întâlnire spre seară, atmosfera se va schimba imediat. Atenție mare și la cheltuieli, plictiseala are prostul obicei de a costa o avere.

Rac

Racii ar face bine să comunice mai puțin și să asculte mai mult. În special când persoana iubită vorbește în aceeași limbă. Ar putea afla lucruri interesante, dacă nu chiar incitante. N-o să-ți spună nimeni cele mai ascunse dorințe cu voce tare, trebuie să înțelegi singur mesajul. Asta dacă vrei să ai parte de nopți... frumoase.

Leu

Intenţiile bune de astăzi pot fi zădărnicite de persoane care să caute motive ascunse în faptele tale altruiste. Nu te apuca să faci complimente gratuite colegilor de muncă mai în vârstă şi nu te îmbrăca prea strident. Ascultă cu multă atenţie ce au de spus cei dragi şi respectă-le opiniile. Nu e o zi recomandată pentru experimente în dragoste.

Fecioară

Astrele se aliniază astăzi pentru aţi fi aproape când îţi asumi riscurile unor noi experimente în viaţă. Ia în seamă orice oportunitate şi ai încredere în şansa ta. Nu te feri să întrebi direct, atunci când ai nelămuriri. La locul de muncă fii atent la colegi şi la şef, nu te expune. Dacă reuşeşti să gestionezi aceste relaţii, ziua va fi un succes.

Citeste mai multe pe observator.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel