Horoscop, luni, 6 august 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Scorpionii Nu au cum sa se simtă bine printre oameni care nu văd in jur decât pericole și motive de enervare.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Balanță

Fie ca munca este acum singura ta preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind usor dezamagitoare, fie te simţi cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor vesti bune cu privire la viitorul profesional, muncesti cu pasiune si te dedici trup si suflet muncii tale zilnice.

Unii ar putea sa te creada obsedat de munca, dar o faci din convingere, iar ambiţia te face sa te lupţi pentru a atinge scopurile cele mai inalte. Exista si o motivaţie materiala sa muncesti atat, existand si ceva concret promis la sfarsitul acestui efort care te face sa tragi asa de tare.

Esti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de invaţat sau de castigat.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Scorpion

Nu ai cum sa te simţi bine printre oameni care nu vad in jur decat pericole si motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care sa te agaţi ca sa iesi la lumina, veţi transforma impreuna ziua intr-un cor al plangerii.

Cineva ar trebui sa se abţina de la lamentari si lacrimi, dar se pare ca nu vei fi tu acela, pentru ca ai o suferinţa pe suflet pe care simţi nevoia sa o spui si altora. Parca destainuirea iţi face bine, dar nu inseamna ca primesti de la cei din jur prea multe sfaturi care sa te ajute.

Tot singur va trebui sa te descurci, pentru ca prietenii tai chiar nu au soluţii la problemele tale si privesc situaţia destul de egoist.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Săgetător

Vin idei dintre cele mai ciudate si originale, dar inainte de a spune despre ele ca sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudaţenia lor, mai ai rabdare un pic sa inţelegi mai bine situaţia.

Da, poate ţi se cer niste gesturi pe care, momentan ai impresia ca nu le poţi face, ca te depasesc, dar mai asteapta un pic si ai sa vezi ca nimic nu e atat de ciudat pe cat pare acum.

E nevoie de o reacţie foarte prompta si rapida, nu ai timp de gandire, deci trebuie sa dai dovada de o capacitate de a accepta soluţiile diferite de cele pe care le asteptai. Nu e usor, dar tu ai aceasta capacitate fulger!

HOROSCOP, 6 AUGUST, Capricorn

Daca e loc de petrecere azi in preajma ta, vei participa cu maxima bucurie, trup si suflet, pentru ca cel care se afla in centrul atenţiei merita toate felicitarile.

E ca o zi de sarbatoare, ba chiar se aude veste si de cadouri, iar atmosfera aceasta vesela si tonica face tuturor placere. Ceea ce va oferiţi unii altora, fie ca e vorba e cuvinte frumoase, complimente si felicitari, fie ca e vorba chiar de obiecte materiale sub forma de daruri, va copleseste placerea de a darui si de a primi, pentru ca sunteţi cu toţii constienţi ca o relaţie de succes se pastreaza si cu astfel de gesturi de generozitate.

Dai orice, dai si camasa de pe tine, dintr-un avant de darnicie!

HOROSCOP, 6 AUGUST, Vărsător

Prezenţa ta face bine unor persoane dragi ţie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sanatate, ori au niste emoţii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca sa le ridici moralul, sa le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt puncte de vedere, sa le mai spui si o gluma la nevoie, pentru ca ei sunt complet derutaţi.

E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii, pentru ca si ei au stat alaturi de tine candva in momente similare, in care te simţeai abandonat si trist. Tu ai un tonus bun ce-i incarca si pe ei de incredere si speranţa.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Pești

Ce-a fost a fost, nu mai conteaza! Lasa in urma tot ce nu-ţi mai serveste si zboara liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot carat prinse de picior, ci profita de ocazia aceasta de a evada din zona care ţi-a blocat evoluţia.

Gata, se presupune ca ai gasit iesirea din impas si acum ai libertate deplina de miscare, de gandire, de decizie.

Nu mai privi inapoi, deoarece, trecand mereu in revista ce n-a mers, ce ai patimit, nu faci altceva decat sa-ţi tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi si senine, numai de tine depinde sa-ţi deschizi larg aripile din nou si sa zbori cat mai departe!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel