Horoscop, luni, 5 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Gemeni, deciziile pe care le iau acum îşi vor arăta efectele curând mai ales asupra corpului lor fizic. A venit momentul unei decizii majore pentru Lei, decizie pe care o tot amână de ceva vreme pentru că nu se simţeau pregătiți să spună ultimul cuvânt.

Horoscop, 5 noiembrie 2018, BERBEC

Nu crede tot ce auzi astăzi, mai ales dacă e vorba de declaraţii de iubire, de linguşeli pompoase şi laude pe care ştii prea bine că nu le meriţi, pentru că te pot amăgi amarnic! Cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine şi eşti gata-gata să-i cazi în plasă, dar tocmai pentru că eşti o fire realistă şi raţională, va trebui să chibzuieşti profund asupra celor auzite.

Chiar meriţi tu aceste laude? Eşti atât de grozav pe cât spune? Nu-l crede şi nu-l lăsa să te manipuleze cu astfel de vorbe mari! Te cunoşti mai bine şi nu vei aluneca pe pista falsă pe care încearcă să te împingă prin minciună şi ipocrizie.

Horoscop, 5 noiembrie 2018, TAUR

Primul pas spre o mare realizare e să-i oferi acestui gând putere, ca atare stai azi puţin şi gândeşte, visează, creează, ridică o construcţie detaliată în mintea ta, pentru că de aici începe viitoarea realizare. Mai întâi schiţezi totul la nivel imaginar, teoretic, aşa cum ţi-ar plăcea şie să fie, aşteptând momentul şi instrumentele potrivite pentru ca acest gând să capete consistenţă cu adevărat şi în realitate.

Deocamdată oferă-ţi această bucurie a visării, lasă fantezia să zburde cum vrea, pentru că de aici porneşte miracolul! Că e un job nou, o iubire nouă sau o casă nouă, imaginează-te ca şi cum ar fi deja palpabile în viaţa ta.

Horoscop, 5 noiembrie 2018, GEMENI

Deciziile pe care le iei acum îşi vor arăta efectele curând mai ales asupra corpului tău fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea făcută se va dovedi a fi foarte înţeleaptă. Poate te apuci de o cură de slăbire şi foarte rapid se vor vedea şi urmările excelente.

Poate îţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de câteva ori în viaţă şi care vor crea o altă imagine asupra ta. Să nu te mire că nu va trece mult şi lumea se va uita la tine cu alţi ochi încercând să descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji şi încrederea sporită în felul în care arăţi.

Horoscop, 5 noiembrie 2018, RAC

Ar putea să-ţi intre în mediul tău intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. E o sursă de răutăţi, de judecăţi, de injurii, de săgeţi otrăvite îndreptate către oricine şi dacă nu faci ceva înainte ca efectele sale să se împrăştie peste tot, rişti să fii atins şi tu de otrava sa răutăcioasă.

Ţine-l la distanţă, evită să-i faci confidenţe şi să-i deschizi poarta spre inima ta, pentru că el abia aşteaptă o nouă victimă a răutăţilor sale. Norocul tău e că ai unde te retrage de efectele sale nocive, deci fugi din calea sa cât mai repede şi trage şi uşa după tine. Nu-l lăsa să te invadeze!

Horoscop, 5 noiembrie 2018, LEU

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte.

Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.

Horoscop, 5 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Primeşti atâtea gesturi de adevărată iubire de la cei din jur, dar eşti tentat să le priveşti cu răceală, de parcă nu ar fi în forma pe care o visai. Nu poţi pretinde dragoste la un anumit nivel sau într-un anumit ambalaj, pentru că dragostea poate fi doar adevărată sau falsă.

Ceea ce primeşti tu acum merită primit cu ambele mâini şi cu inima deschisă, dar vinovat eşti tu, că începi să cauţi defecte la tot ce auzi, vezi sau simţi. Rişti să pierzi o şansă de iubire sinceră pentru că îţi spui singur că nu meriţi iubirea!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel