Horoscop, luni, 4 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Săgetătorii se află  într-un mediu  pestriţ şi, când se adună la un loc oameni atât de diferiţi, e greu de crezut că găsesc un ton potrivit pentru a se face plăcut în ochii tuturor. Vărsătorii joacă un   rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. 

Balanță – Horoscop 4 februarie, 2019

Joci un rol important acum, la începutul unui proiect nou. Tu eşti deschizătorul de drumuri, eşti motorul care pune maşinăria în funcţiune, dar felul în care ajungi la rezultate depinde şi de contribuţia celor care ţi se alătură. Ar fi bine să fii tu liderul acestei acţiuni, pentru că ai toate calităţile necesare unui conducător de succes.

Cine te are alături ca tovarăş sau coleg de echipă, are numai de câştigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o încurajare adecvată. Reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii într-un proiect important şi nu refuzi nicio invitaţie de a te alătura unei noi aventuri incitante.

Scorpion – Horoscop 4 februarie, 2019

Dacă vrei să ai o zi productivă, fă echipă cu o persoană de sex opus dintr-o zodie activă, care să-ţi dea şi ţie mai mult chef de muncă.

Tu poate eşti strategul, cel care oferă soluţii practice sau care contribuie perfect cu mâna de lucru, dar totuşi ai nevoie de cineva alături care să-ţi insufle energia şi motivaţia care, momentan, sunt cam scăzute, dacă găseşti partenerul potrivit care să compenseze ceea ce-ţi lipseşte ţie, va fi o zi excelentă, în care veţi ajunge, împreună, la rezultate care să vă mulţumească pe deplin şi pe unul şi pe altul.

Săgetător – Horoscop 4 februarie, 2019

Te afli într-un mediu foarte pestriţ şi, când se adună la un loc oameni atât de diferiţi, e greu de crezut că găseşti un ton potrivit pentru a ta face plăcut în ochii tuturor.

Te poţi aştepta ca mulţi să te critice, să te atace, să se enerveze pe tine pentru cine ştie ce nimicuri, dar într-o atmosferă atât de tensionată, fă un efort să rămâi amabil şi prietenos, rezervat şi raţional, pentru că aceasta e atitudinea ideală pentru a-i dezarma chiar şi pe cei mai nervoşi. Nimeni nu te va putea certa la nesfârşit dacă tu îi zâmbeşti şi-i vorbeşti paşnic!

Capricorn – Horoscop 4 februarie, 2019

Implică-te serios la treabă, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Te vei integra şi tu perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi şi în care şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut.

Te simţi bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să îţi aduci contribuţia şi tu cu ce ştii mai bine să faci. Intervii exact la locul şi momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. asta da colaborare eficientă!

Vărsător – Horoscop 4 februarie,  2019

Joci un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. Tu eşti bine pregătit la nivel teoretic, ai acumulat deja informaţiile necesare pentru soluţionarea situaţiei de faţă, dar aştepţi să ţi se ceară părerea. Consideri că, dacă te bagi fără să fii consultat, ar fi un semn de infatuare.

Îţi cunoşti valoarea, şi alţii ţi-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte în banca ta până când colaboratorii ajunşi în impas vor ajunge la concluzia că trebuie să apeleze la tine. Abia după aceea orgoliul tău se va umfle în pene!

Pești – Horoscop 4 februarie,  2019

Ai norocul de a atrage alături de tine o persoană care îţi seamănă grozav, parcă aţi fi fraţi. Vă completaţi perfect unul pe altul, pentru că priveşti la el ca într-o oglindă. Gândeşte ca tine, are aceeaşi viziune în ceea ce faceţi împreună, aveţi acelaşi stil de a glumi, de a vorbi, de a relaţiona, încât e o plăcere să lucraţi în tandem.

Nici nu-ţi vine a crede că poţi găsi un astfel de om, ca un geamăn perfect în ceea ce ai de făcut, dar el e proiecţia gândurilor tale. Staţi împreună cât mai mult şi luptă să păstrezi această armonie!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel